Hívjatok ha már jöttök, ha tudok fogok helyetsomi írta:Valamikor pénteken, ennél közelebbit lehet hogy csak pénteken fogok tudniDe nem este, legkésőbb ebéd után gondolnám.
16. Amerikai Autók Nemzetközi Találkozója, 2010.07.09 - 11
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
helyzetjelentés,
szombaton meglátogattuk a tábort,azt kell hogy mondjam nagyon jó hangulatú találkozó volt. a helyszín nagyon jó volt...nagy kiállítási placcal,koncertekkel,sok kajálási lehetőségekkel,a kempingezős részen nagy árnyékos terület és nem utolsó sorban 200+ amerikai VAS
a rendezőknek nem biztos hogy bejött a számításuk
látogatókból nem sok volt. ami engem speciel nem zavart. sokkal inkább hogy nem maradtunk legalább egy éjszakát...jővőre biztos jobban rákészülünk erre a találkozóra,ha még lesz. 
néhány kép a teljesség igénye nélkül...a többit majd átküldöm Tominak

szombaton meglátogattuk a tábort,azt kell hogy mondjam nagyon jó hangulatú találkozó volt. a helyszín nagyon jó volt...nagy kiállítási placcal,koncertekkel,sok kajálási lehetőségekkel,a kempingezős részen nagy árnyékos terület és nem utolsó sorban 200+ amerikai VAS

a rendezőknek nem biztos hogy bejött a számításuk

néhány kép a teljesség igénye nélkül...a többit majd átküldöm Tominak

- somi
- Városi versenyző
Hásziasztok, megérkeztünk haza a 3 napos táborozásból, még bírtam volna maradni, bár a klotyókat pucolhatták volna sűrűbben.
Ahogy Chris mondja, hangulat nagyon jó volt, viszonylag kevés ittas agyament egyénnel, jók voltak a fellépő zenekarok, klassz volt a táborhely. A büfében ismeretlen termék volt a tej
, a cappuccino fogalma szigorúan tejszínhabhoz kötődött. A söröspohár fogalma is ismeretlen, csakis korsó létezik, azért rákérdeztem mi lenne, ha pikolót szeretnék inni .... Kaja jóvót, bár csak egyszer ettünk ottanit, mert legalább nem volt olcsó. Lehetett fürödni a tóban (külön belépőért persze), de állítólag nem tűnt túl tisztának, én nem láttam közelről.
A kecskemétiek meg így jártak, lemaradtak egy csomó jó kis koncertről
A szervezőket sajnálom, mert ha a tavalyi Dunanyú veszteséges volt, na akkor ez .....
Zsozsónak külön százezer köszönet a cuccunk furikázásáért, jövünk eggyel, jó naggyal
Szolgálati közlemény Zsozsónak: A KALAPÁCSOD NÁLUNK VAN! AZT HITTEM, A MIÉNK!
Képek majd biztos lesznek, de a gyerekek fotóztak, fogalmam sincs mit találok a gépen, még meg kell néznem. Valami 2-3 gigát telinyomtak képpel

Ahogy Chris mondja, hangulat nagyon jó volt, viszonylag kevés ittas agyament egyénnel, jók voltak a fellépő zenekarok, klassz volt a táborhely. A büfében ismeretlen termék volt a tej

A kecskemétiek meg így jártak, lemaradtak egy csomó jó kis koncertről

Zsozsónak külön százezer köszönet a cuccunk furikázásáért, jövünk eggyel, jó naggyal

Szolgálati közlemény Zsozsónak: A KALAPÁCSOD NÁLUNK VAN! AZT HITTEM, A MIÉNK!
Képek majd biztos lesznek, de a gyerekek fotóztak, fogalmam sincs mit találok a gépen, még meg kell néznem. Valami 2-3 gigát telinyomtak képpel

mi is hazaértünk
nekem maximálisan tetszett a buli nagyjából mindennel meg volta elégedve.
ezúton köszönöm a szervezőknek ha olvassák..
sajna az ő számításuk nem jött be a létszámmal kapcsolatban
találkoztam Somival.Zsozsóval (köszi Zsozsó a fröcsit
),Dogmával és ha minden igaz Papamacival ....
Remélem Komáromban folytatjuk az eszmecseréket...

nekem maximálisan tetszett a buli nagyjából mindennel meg volta elégedve.
ezúton köszönöm a szervezőknek ha olvassák..
sajna az ő számításuk nem jött be a létszámmal kapcsolatban

találkoztam Somival.Zsozsóval (köszi Zsozsó a fröcsit

Remélem Komáromban folytatjuk az eszmecseréket...
- papamacicica
- Úrvezető
Nagyon jó buli volt! Mi biztosan jól éreztük magunkat. Az,hogy a Kecskemétiek mekkora létszámal vettek részt, nem tudom, de, hogy a szinpad előtt szinte csak "mi" voltunk, az biztos. A következő célpont, Komárom. Remélem ott is sokan résztveszünk! Mi, biztosan, már van medencénk is,ami ugyan tavaly is megvolt,de sajna nem sikerült vizet szerezni bele.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
r.chris képei a képtárunkban. Mégegyszer kösz a képeket.