Na, megjöttünk, jópofa volt ez, de a budapestieknek tényleg bőven volt előnyük ...
Összesen 8 állomás volt az indulóval és az érkezővel együtt. Útvonal: Lurdy - Aréna Plaza - Közlekedési Múzeum - Pecsa - EZ Wash Lurdy - Álomautó Múzeum - Cadillac étterem - Club76
16 induló volt, hatodiknak futottunk be a célba, haldokló kuplunggal, nehezen bírta az 5 utas + araszolás + enyhe emelkedők (pl Lágymányosi hídra felhajtás lépésben) kombinációt.
A feladatok között szerepelt 4 db narancs vagy 1 db vöröshagyma-evés

, rúdkörülpörgés majd futás, elméleti kérdés az álomautókkal kapcsolatban, kerékmosás, üdítőivás
Ami igazából nem volt jó, hogy az nyert, aki előbb ért célba, gondolhatjátok ... egyébként a bone family nyert
Jövőre valszeg inkább valami szintidős cucc lesz szerintem, mint a Ford tájékozódásin.
Jó volt ez, én bírtam volna még pár feladatot, de a család fiatalabbik fele szerintem örült hogy hazaértünk, mert későn feküdtek.
Ismét rádöbbentem, hogy utálok a városban autózni. Rémes forgalom, mennek mint a csiga, a KÖzl. Múzeumnál eszméletlen tömeg (jól fel is tartottunk mindenkit, mivel parkolóhely nuku), Hungária beállva, Lágymányosi - hídon baleset, ááááá......