Ahoj gyétyi,
1) a mi Lajosunknak szójjunk, hogy mossa meg a kis kezecskéjét és kaparja mán ide mennyien jön
2) pontosíjja mindenki, hogy mit jelent a -ék, a család
3) akkor vki, aki csinált már paprikás krumplit (igen, több anyuka is van a csapatban, én remélem, hogy tudnak paprikás krumplit csinálni... ha nem, akkoir az apukák gondolkozzanak el azon, hogy szombatig lecserélük őket...

) nagyjából véssen má ide, vagy vésessen az írástudó párjával ide egy listát, hogy mi kell hozzá...
én mint konyhológiai analfabéka úgy godnolom kell bele paprikás és krumpli

...
ok, kumpli, paplika, hangya, piros paprika, víz, virsli vagy kalabász, fűszer... nagyjából akko lássuk mi kell hozzá 20főre
csütörtök estétől több jelentkezés nincs... vagy lehet, de az utána jelentkezők azt eszik, amit lehámoztunk a kumpliról, vagy GTPeti szendvicseiért vívnak élet-halál harcot (Peti boxolt, szóval hozzanak pitbullt... legrosszabb esetben megehetik azt

)
szóval ha má nagyjából láttuk, akkó péntekre kiszámolódik mennyi legyen az annyi pontosan, azt pénteken megvásárlódik... akár törzsasztal előtt pl.
4) javasolnám, hogy egy valaki finanszírozza, az egészet, amit vásárlás által kell beszerezni, így nem lesz kavar, és szombaton elosztjuk a végleges felhasználói (a gyakorlati étkezésben résztvevők) számmal és annyit kell bele dobnia mindenkinek... ha jön manim, akkó megfinanszírozom
5) az innivalót hozza mindenki magának, hogy ne legyen olyan gond, hogy
- szeretem az ásványvizet
- nem szeretm az ásványvizet
- szeretem, de csak az egybubisat
- szeretem, de csak fröccsnek
- szeretem, de nem a Balfit, mert az fingizű
- részeg leszek, tejet iszok, mer az gyógyít
- utálok mindent és mindenkit....
és hasonlók...
asszem elsőre ennyi...