Számoljunk inkább felső határra

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Gazdakör étlap írta:Előkerítem a legnagyobb tálat és telepakolom 4 személyre Édes Morzsás Csirkemellel, Roston sült Füstölt Sajttal, Göngyölt Pulykamellel, Falusi Rántott Bordával, és Parmezános Pulykamellel. Teszek mellé sült krumplit és rizst bőven.
8950 Ft. Ft
Nem akarnád ezt a vendéglőssel megtárgyalni?papamacicica írta:Azért ez elég érdekes! Mondjuk egymástól függetlenül, betéved, spontán 18 vendég, akkor megáll az élet? Azt mondják, hogy bocsi, ennyi emberre nem vagyunk felkészülve?
Ok. de csak ebéd után...TomiTomi írta:Nem akarnád ezt a vendéglőssel megtárgyalni?papamacicica írta:Azért ez elég érdekes! Mondjuk egymástól függetlenül, betéved, spontán 18 vendég, akkor megáll az élet? Azt mondják, hogy bocsi, ennyi emberre nem vagyunk felkészülve?
Amúgy azt mondta az ürge, ha nem adunk le listát, akkor a rendeléstől számítva egy órán belül kapunk enni. Szvsz ez sem tűnik végzetesnek.
Á, Oszi, majd összetolunk 2 széket, és ráülünk hárman, hideg lesz a kő.oszi írta:Ha sikerülne időben végeznem egyéb vállalt kötelezettségemmel , csöndben odasettenkednék én is , ha nem lesz szék majd ülök a földre . ÜDV .
valasztottunk. a cimedet megint nem tudom, ezert ide irom a valasztasunkat:TomiTomi írta: Ha választottak kaját, vagy írjátok ide ba, vagy küldjétek el nekem. Szombaton kellene átküldenem a vendéglőnek...