Nem is, a gép feliratozta.TomiTomi írta:Túl jó a füled.
![Szégyeli magát :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Nem is, a gép feliratozta.TomiTomi írta:Túl jó a füled.
John Deere írta:Utolsó fél percben:
Stangman: -Tomikám, teljesen jót mentél. A Peti, a Petire meg mérges vagyok, mert Ő mint egy nyugdíjas.
![]()
Ha csakúgy általában érdekel, akkor nálam elvileg készült. Majd zenét kell keverni alá. Mert jó sokat pofáztunk StangMan bá'-val...John Deere írta:
Ui.: Egy belső felvételre rohadt kíváncsi lennék.
Nekem is akkor jutott már eszembe, mikor kiszálltam, hogy basszus benne lesz a videóban...hálisten a hüvelygombáról nem beszéltünk start előtt.Bandit írta:
Ha csakúgy általában érdekel, akkor nálam elvileg készült. Majd zenét kell keverni alá. Mert jó sokat pofáztunk StangMan bá'-val...
Mint az én belső felvételemnél...a végén csak sikerült 1-2 alkalommal belepofáznomJohn Deere írta:Nekem is akkor jutott már eszembe, mikor kiszálltam, hogy basszus benne lesz a videóban...hálisten a hüvelygombáról nem beszéltünk start előtt.Bandit írta:
Ha csakúgy általában érdekel, akkor nálam elvileg készült. Majd zenét kell keverni alá. Mert jó sokat pofáztunk StangMan bá'-val...
Megesik.AppleRazzio írta:
Mint az én belső felvételemnél...a végén csak sikerült 1-2 alkalommal belepofáznom
Reméljük, ami késik, nem múlik...TomiTomi írta:Amíg nem jön a vágott videó, még két vágatlan.![]()
Nincs valami mód esetleg a 2 videóm beszerzésére róluk?StangMan írta:Miénk.