III. Magyar Mustang Találkozó és Ford Cruising, 2009.04.18
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Zsozsóóóóóóóó... legközelebb elmegyünk valahova akkor pacalos-csülkös-töltöttkáposztás palacsintát fogsz enni... kb 40et... férfiember nem hord S-es pólót 

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
egész normális iromány...
"Begurul egy fehér Mustang, őszes úrral és fiatal hölggyel a fedélzeten. A férfi kiszáll, és magyar rendszámát átmenetileg floridaira cseréli, hogy teljes legyen az élmény. Partnere közben odaköszön a többi vadlórajongónak. A tér másik oldalán egy zöld autó fékez le, kivételesen hölgy sofőrrel, mellette és mögötte az egész család, a gyerekeken zöld Mustang-póló."

"Begurul egy fehér Mustang, őszes úrral és fiatal hölggyel a fedélzeten. A férfi kiszáll, és magyar rendszámát átmenetileg floridaira cseréli, hogy teljes legyen az élmény. Partnere közben odaköszön a többi vadlórajongónak. A tér másik oldalán egy zöld autó fékez le, kivételesen hölgy sofőrrel, mellette és mögötte az egész család, a gyerekeken zöld Mustang-póló."

-= '87 Ford Mustang GT =-
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
az autót én idáig kéknekStangMan írta:
"... A tér másik oldalán egy zöld autó fékez le, kivételesen hölgy sofőrrel, mellette és mögötte az egész család, a gyerekeken zöld Mustang-póló."

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szireta68 2009.04.19 18:19-kor.
- somi
- Városi versenyző

Mindenesetre megígérem, hogy ennél sokkal ZÖLDEBB lesz, ha valaha a büdös életben lesz kedvünk lefényeztetni

Na, végre rólunk is szól egy cikk. Azért az Uramnak nem mutatom meg, mert őt kifelejtették, bizonyára azért, mert az ő pólója FEKETE