ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senki

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Hát, pedig ott volt mindenkiSzélCsillag írta:na most... vagy en voltam rossz market central burger king-nel vagy nem volt ott senki![]()
ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senki
Ahha, akkor oksomi írta:Hát, pedig ott volt mindenkiSzélCsillag írta:na most... vagy en voltam rossz market central burger king-nel vagy nem volt ott senki![]()
ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senkiCsak hát off kocsikkal. Tehát találnod kellett volna s-maxot, focust, mondeot, subarut, passatot
Lestük a windstart, de nem láttuk. TomiTomin direkt ford cruising feliratú póló volt, oszi pólóján is autók virítottak matrica formájában. Bent ültünk a burgerben. Mondjuk ilyen esetekre praktikus elkérni Tomi telefonszámát
eszembe sem jutott hogy bent ultokTomiTomi írta:Kár, pedig vártunk. Kereken tízen voltunk és fél tizenkettőig elbeszélgettünk.
@Chromlo: Tényleg nagyon csúsztak este az utak. Nagyon nyálkás is volt minden.
igen mondjuk az OFF autok voltak a vezercsel reszeiTomiTomi írta:Március végén már tuti lesznek rendes autók is.(Meg előtte lesz egy jó kis évadnyitó túra.)
TomiTomi írta:Kár, pedig vártunk. Kereken tízen voltunk és fél tizenkettőig elbeszélgettünk.
@Chromlo: Tényleg nagyon csúsztak este az utak. Nagyon nyálkás is volt minden.
jovokTomiTomi írta: [/b]
Chromlo írta:+ Chromlo
Nagy valószínűséggel-al megyek.
somi írta:Chromlo írta:+ Chromlo
Nagy valószínűséggel-al megyek.