Sajnos pont arra a hétre esik a Forma 1 Magyar Nagydíj, úgyhogy mint repteres bérautós alkalmazott,
berendeltek egész hétre dolgozni.
Úgyhogy idén se fog összejönni ez nekem

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Király! Kicsit szűken leszünk, de megoldjuk.Hartmann91 írta:Hétvégére le tudok ruccanni.![]()
Egy láda American Bud megfelel?
Tudom, hogy az Én számból nem hangzik hitelesen, de szerintem ne hozz sokat.TomiTomi írta:Király! Kicsit szűken leszünk, de megoldjuk.Hartmann91 írta:Hétvégére le tudok ruccanni.![]()
Öhmm, én nem iszom egyáltalán sört.![]()
De a fiúk majd nyilatkoznak.
Azért szerintem ne sértsük meg, valahogy majdcsak eltüntetjük, hozza csakSilver Ghia írta:Tudom, hogy az Én számból nem hangzik hitelesen, de szerintem ne hozz sokat.TomiTomi írta:Király! Kicsit szűken leszünk, de megoldjuk.Hartmann91 írta:Hétvégére le tudok ruccanni.![]()
![]()
A hűtés nem megoldott, egyszerűbb kisétálni a 100 méterre lévő műintézménybe és frissen csapoltat venni.
Persze ha sokan leszünk, akkor kivégezzük hamar a ládát!
Bár Tomi Tomi nem iszik, Fheky utálja a sört, Csabiról azt sem tudom jön-e, bár ha jön is utálja a sört,
Gyuri inkább szomjan hal, mintsem sört inna, M.Tomi pedig egyenesen rosszul van már a sör látványától is!![]()
...úgyvan!Fheky írta:Azért szerintem ne sértsük meg, valahogy majdcsak eltüntetjük, hozza csakSilver Ghia írta:Tudom, hogy az Én számból nem hangzik hitelesen, de szerintem ne hozz sokat.TomiTomi írta:Király! Kicsit szűken leszünk, de megoldjuk.
![]()
A hűtés nem megoldott, egyszerűbb kisétálni a 100 méterre lévő műintézménybe és frissen csapoltat venni.
Persze ha sokan leszünk, akkor kivégezzük hamar a ládát!
Bár Tomi Tomi nem iszik, Fheky utálja a sört, Csabiról azt sem tudom jön-e, bár ha jön is utálja a sört,
Gyuri inkább szomjan hal, mintsem sört inna, M.Tomi pedig egyenesen rosszul van már a sör látványától is!![]()
Abban az esetben simán!TomiTomi írta:Nálam lesz a gumikalapács, akkor a Nespresso kapszulák is beleférnek?