@Somi: Lehet, hogy jobb, ha már előbb elindultok és akkor utolérünk benneteket.
2008.07.18-20. - XIV. USA Autók Nemzetközi Találkozója, Eger
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nekem picit csalódás volt a tali. Kevés autó volt, azok is nagyon szétszorva. A kaja meg elég borsos áron volt.
Persze OFF autóval már az ember alaphangulata sem a legjobb...
Ahogy Somi írta,Fordok azért voltak.
Kedvencem:

(Kár, hogy nem sikerült beszélnem a tulajával.
)
Ez a 69-es Cougar is igen szép

Edsel

S volt egy rögtönzött fotoshooting StangMan verdájával

A képeimet innentől láthatjátok.
Jó lenne, ha a többiek képeit is feltehetném. Switch? StangMan?
Ahogy Somi írta,Fordok azért voltak.
Kedvencem:

(Kár, hogy nem sikerült beszélnem a tulajával.
Ez a 69-es Cougar is igen szép

Edsel

S volt egy rögtönzött fotoshooting StangMan verdájával

A képeimet innentől láthatjátok.
Jó lenne, ha a többiek képeit is feltehetném. Switch? StangMan?
Nah, tőlem is egy gyors komment...
Én elfogult vagyok asszem a jó helyszínekkel kapcsolatban... nekem tavaly is bejött Felsőtárkány és most is...
Az idő szerencsére nem volt olyan brutál meleg mint tavaly, nem 36, hanem csak 33 fok volt non-stop
Szerintem a helyszín MEGA.... fényévekkel jobbak az adottságai minden más találkozó helyszinnél!!!!
Rohatt jó dolog, hogy ha valaki el akar vonulni a zsivajtól, akkor el tud... Máshol ez nem lehetséges.
A terület mesés... nagyon jó hely családi eseményekhez... Valószinüleg a hely szántóföld lehetett, így a tarló szúrós, göcsörtös, amin azért nem esik jól a járás... főleg nem egész nap, folyamatosan. A nap végére eléggé elfáradt a talpam... Részemről belefér, hiszen a hely annyira pozitív.
Akkora a terület, hogy 1000 autó is elveszik, nemhogy asszem 350...
Engem annyira nem zavart, hogy sokat kellett gyalogolni...
- Mert autóval is mehettünk volna
- Mert ha már sajnos keveset mozgok amúgy, itt legalább kimozogtam-fociztam magamat
Igen, rúgtuk a bőrt is... igaz gumi volt, de rúgtuk
A győztes csapatok oszlopos tagja voltam... evvan
Tomi megígérte, hogy többet nem égeti a gyerekeket pöttyös labdával...
Igaz tudom, hogy a pöttyös labda gyakorlatilag jelentősebb kihívást jelent az elkészítés során, hiszen minden pöttyöt külön varnak rá fel... ezért valamelyest alulértékelt, kultikus dolog...
És igen, most rajtam van, a Tündi szemeiből előtörő villámok kivédésére alkalmas védőruhám
Na mindegy, a pöttyössel jól kifutkároztuk magunkat 33 fokban...
Ez a 2. alkalom Felsőtárkányban, apróságokon van még javítani való, de gondolom ezek azért alakulnak.
A kaja (habár én vittem) messze nem volt olyan drága, mint a Komáromban (a lángos mondjuk túrsita áron vót tejfölös-sajtos formában 500ért), a sör meg 300 volt, amire a sörkedvelők a nem "drága" jelzőt aggatták.
Elég sok WC volt, nagy részük központi helyen, de szétszórva is... ez nem rossz.
A V8-on folyamatos vitatéma a napijegy USA autósok részére, ami itt volt... Szerintem szükség van rá, és nagyon okos döntés volt, hogy lett... Annyi pénztől szvsz. nem esnek el a szervezők és az egynaposok (néhány órások) részéről ez tökéletesen pozitív visszhangot kap, hisz a 3 nap is kifizethető... de elvekről van szó.
A 350 autó tényleg nem sok, én nem is értem, hogy miért maradtak távol olyan sokan... Szerintem 2 nagy USA autós találkozó van, ahova menni kell, és az Eger-Felsőtárkány és Komárom...
Remélem, hogy ez a szám, azért majd egy 600-800 autóra fog nőni... Akkor is kellemesen el lehet majd férni, de telitettebnek néz majd ki a hely.
asszem elsőre ennyi...
Én elfogult vagyok asszem a jó helyszínekkel kapcsolatban... nekem tavaly is bejött Felsőtárkány és most is...
Az idő szerencsére nem volt olyan brutál meleg mint tavaly, nem 36, hanem csak 33 fok volt non-stop
Szerintem a helyszín MEGA.... fényévekkel jobbak az adottságai minden más találkozó helyszinnél!!!!
Rohatt jó dolog, hogy ha valaki el akar vonulni a zsivajtól, akkor el tud... Máshol ez nem lehetséges.
A terület mesés... nagyon jó hely családi eseményekhez... Valószinüleg a hely szántóföld lehetett, így a tarló szúrós, göcsörtös, amin azért nem esik jól a járás... főleg nem egész nap, folyamatosan. A nap végére eléggé elfáradt a talpam... Részemről belefér, hiszen a hely annyira pozitív.
Akkora a terület, hogy 1000 autó is elveszik, nemhogy asszem 350...
Engem annyira nem zavart, hogy sokat kellett gyalogolni...
- Mert autóval is mehettünk volna
- Mert ha már sajnos keveset mozgok amúgy, itt legalább kimozogtam-fociztam magamat
Igen, rúgtuk a bőrt is... igaz gumi volt, de rúgtuk
A győztes csapatok oszlopos tagja voltam... evvan
Tomi megígérte, hogy többet nem égeti a gyerekeket pöttyös labdával...
Igaz tudom, hogy a pöttyös labda gyakorlatilag jelentősebb kihívást jelent az elkészítés során, hiszen minden pöttyöt külön varnak rá fel... ezért valamelyest alulértékelt, kultikus dolog...
És igen, most rajtam van, a Tündi szemeiből előtörő villámok kivédésére alkalmas védőruhám
Na mindegy, a pöttyössel jól kifutkároztuk magunkat 33 fokban...

Ez a 2. alkalom Felsőtárkányban, apróságokon van még javítani való, de gondolom ezek azért alakulnak.
A kaja (habár én vittem) messze nem volt olyan drága, mint a Komáromban (a lángos mondjuk túrsita áron vót tejfölös-sajtos formában 500ért), a sör meg 300 volt, amire a sörkedvelők a nem "drága" jelzőt aggatták.
Elég sok WC volt, nagy részük központi helyen, de szétszórva is... ez nem rossz.
A V8-on folyamatos vitatéma a napijegy USA autósok részére, ami itt volt... Szerintem szükség van rá, és nagyon okos döntés volt, hogy lett... Annyi pénztől szvsz. nem esnek el a szervezők és az egynaposok (néhány órások) részéről ez tökéletesen pozitív visszhangot kap, hisz a 3 nap is kifizethető... de elvekről van szó.
A 350 autó tényleg nem sok, én nem is értem, hogy miért maradtak távol olyan sokan... Szerintem 2 nagy USA autós találkozó van, ahova menni kell, és az Eger-Felsőtárkány és Komárom...
Remélem, hogy ez a szám, azért majd egy 600-800 autóra fog nőni... Akkor is kellemesen el lehet majd férni, de telitettebnek néz majd ki a hely.
asszem elsőre ennyi...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Egy hotdogot. Balatonon 350 volt, itt 550.somi írta:Mit ettél te, Tomi? Kaviárt? Kevesebb, mint a felébe került a kaja itt, mint tavaly Komáromban. Na, ott kiszédültem a cipőmből, mikor hatezerötszázért kajáltunk három és felen.
És még egy érdekesség volt, hogy a "rendes" büfében egy darabig nem szolgálták ki az embereket, mert az esküvőre készítettek a kaját. Azért nagylelkűen felajánlották, hogy ha marad, adnak a nem esküvői vendégeknek is...
Amúgy ez nagyon tetszett:

Nem mondhatjátok, hogy a tulaja nem a saját élvezetére vette az autót.
Azt az amerikai hotdogot nem neztem... az mindig dragabb...TomiTomi írta:Egy hotdogot. Balatonon 350 volt, itt 550.
A hamburger 2 hússal, fullra pakolva, amolyan régi West End udvaros minőségben (büntető koleszterinbomba) 600 volt...
Sziasztok!
Akkor én is írok pár sort
Elnézést mindenkitől, ha kissé álomittasak voltunk, de ez a hétvége egy nagyon hajtós hét után volt számunkra. Ráadásul pénteken éjszaka sötétben vertük fel a sátra, ami szintén jó kis mulatság volt...
A hely nagyon jó! Közel van Eger, még is messze. A vizesblokk is tiszta volt idén! Csak Komáromban 1/2 ennyire lenne tiszta... A WC-k elhelyezése sem volt rossz, a szemete is mindnenap elvitték, bár szemetesek nem voltak kielyezve.
Az elöző évhez képest nagyon kevés autó volt. Talán azért, mert túl közel van Komáromhoz (2 hét az eltérés)?
Az étel szerintünk DRÁGA volt. A 20 dkg kókusztekercset 1.000.-ért mérték, a sajtos-tejfölös lángost mások is drágálták 500-ért.
ezt leszámítva, egy nagyon jó buli volt. Családias hangulat, sok csoportban elszórt társasággal...
Sok ilyen bulit még
Akkor én is írok pár sort
A hely nagyon jó! Közel van Eger, még is messze. A vizesblokk is tiszta volt idén! Csak Komáromban 1/2 ennyire lenne tiszta... A WC-k elhelyezése sem volt rossz, a szemete is mindnenap elvitték, bár szemetesek nem voltak kielyezve.
Az elöző évhez képest nagyon kevés autó volt. Talán azért, mert túl közel van Komáromhoz (2 hét az eltérés)?
Az étel szerintünk DRÁGA volt. A 20 dkg kókusztekercset 1.000.-ért mérték, a sajtos-tejfölös lángost mások is drágálták 500-ért.
ezt leszámítva, egy nagyon jó buli volt. Családias hangulat, sok csoportban elszórt társasággal...
Sok ilyen bulit még
sajnos ezek az édességespultosok mindenhol ilyen rohadt drágákLeMans67 írta:A 20 dkg kókusztekercset 1.000.-ért mérték
Nem is az édesség volt a lényeg, hanem az árképzés... 
@Somi jók a képek!
@TomiTomi: fiadnak is köszönöm a jó képeket
@Somi jók a képek!
@TomiTomi: fiadnak is köszönöm a jó képeket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2008.07.21 11:04-kor.