15.ACCH találkozó Dunaújváros 2009.06.12-13-14.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Pénteken, úgy néz ki hárman megyünk. De ettől még mindig nem fér be a cucc (Sátor-asztal-székek-matracok-ágynemű-grill... )
Meg szombaton nem akarom lenyúlni a verdát, mert
1. Laci és Gerda szűk családi körben elmennének felvonulni
2. Mondeóval kicsit gyorsabb és biztosabb a haladás - szombat délelőtt időre megyek.
3. Szegény póni kifáradna a sok fel-alá futkosásban
Meg szombaton nem akarom lenyúlni a verdát, mert
1. Laci és Gerda szűk családi körben elmennének felvonulni
2. Mondeóval kicsit gyorsabb és biztosabb a haladás - szombat délelőtt időre megyek.
3. Szegény póni kifáradna a sok fel-alá futkosásban
Mi is megyünk, valószínűleg szombaton...
szireta 3 nap (péntek du.-tól)
r.chris 3 nap (péntek du.-tól)
Zsozsó 3 nap
somi 3 nap
StangMan szombat
Papamaci: csüt. délután-tól, pént., szomb.,vas
GtPeti szombat
trafo2000 szombat
kunokb vasárnap
szireta 3 nap (péntek du.-tól)
r.chris 3 nap (péntek du.-tól)
Zsozsó 3 nap
somi 3 nap
StangMan szombat
Papamaci: csüt. délután-tól, pént., szomb.,vas
GtPeti szombat
trafo2000 szombat
kunokb vasárnap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chopper 2009.06.12 20:09-kor.
[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
Mi nemrég kaptuk meg a tájékoztatót az ACCH-tól benne egy csekkel...
Azt még a hét elején befizettük, gondolom küldenének egy 2009-es klubtagkártyát, de ezt a találkozóig biztos hogy nem juttatják el hozzánk...
Ha elvisszük a csekk bizonylatát az szerintetek felér nekik egy érvényes kártyával, vagyis megkapjuk azokat a kedvezményeket a bizonylattal amit amúgy a kártyával lehetne?
Most nem azért, nem vág földhöz... de az még tesók közt is átszámítva 6 liter benzin! (zab a paripának!! )
Azt még a hét elején befizettük, gondolom küldenének egy 2009-es klubtagkártyát, de ezt a találkozóig biztos hogy nem juttatják el hozzánk...
Ha elvisszük a csekk bizonylatát az szerintetek felér nekik egy érvényes kártyával, vagyis megkapjuk azokat a kedvezményeket a bizonylattal amit amúgy a kártyával lehetne?
Most nem azért, nem vág földhöz... de az még tesók közt is átszámítva 6 liter benzin! (zab a paripának!! )
[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
nekem amig tag voltam , sosem küldték el a kártyát, valahogy mindig kimaradt, de a befizetett csekket ugyanúgy mindig elfogadták.Chopper írta:Mi nemrég kaptuk meg a tájékoztatót az ACCH-tól benne egy csekkel...
- somi
- Városi versenyző
"Dunaújvárosban igazából egy hosszú sétány van ami a Duna partján van. Az itt végig futó utca neve Dunaparti út. Közvetlen a parton van az Alsó Sétány. Valahol errefelé kell kapirgálni. Szerintem.
Építők útja - Eszperantó út - Sikló út - Dunaparti út"
Knapettől, v8-ról, de ő sem tudja. Többen kérdezték, de persze kábé leugatás lett a vége, hogy nehogymá ne találd meg a Dunapartot.
Állítólag ki lesz táblázva. Ehhez csak annyit, hogy Dunaharaszti is ki volt táblázva tavasszal, csak nem abból az irányból, ahonnan jöttünk
Építők útja - Eszperantó út - Sikló út - Dunaparti út"
Knapettől, v8-ról, de ő sem tudja. Többen kérdezték, de persze kábé leugatás lett a vége, hogy nehogymá ne találd meg a Dunapartot.
Állítólag ki lesz táblázva. Ehhez csak annyit, hogy Dunaharaszti is ki volt táblázva tavasszal, csak nem abból az irányból, ahonnan jöttünk
én voltam a régi szép időkben... elvileg ki lesz táblázva, de a főútról egy MOL kút mellett kell majd balra elmenni... és onnan elég egyértelmű...
A MOL kút a lényeg, abból meg csak az van...
A MOL kút a lényeg, abból meg csak az van...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: