8. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, Komárom, 2009.8.7-9.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Na szóval csak egy gyors gondolat. Sok-sok cseh és szlovák (a jövőben csak cseszkó, vagy "cseszlovák") kocsi volt. És bizony volt közöttük sok olyan, ami nagyon "cseszlovák" volt. Itt is látszik, a Mustang, body kittel, ELEANOR felirattal. 
Vagy volt az a fox body, 245-ös kerekekkel, nagyon csini volt a verda, jó fényezés, határozott papucsok, és a hátulján a homasitás betűkből kirakott Mustang felirat.

Azt hiszem, most valami olyasmi van náluk is, mint ahogy nálunk is indultak ezek a dolgok a '90.-es évek elején, közepén. Legyen vas, valahogyan működjön, aztán ha majd eltelik egy kis idő, akkor majd lesz hozzá ízlés is.
Ami megdöbbentett, hogy az amúgy már régóta amerikázó Csehek is bírtak igazi randaságokat elkövetni.
Persze a pálmát akkor is a "román ördög" vitte el.

Amúgy azt hiszem ez volt az utolsó Komárom, amin részt vettem. A jövőben az ACCH, és a Ford-Cruising találkozóit fogom inkább látogatni.

Vagy volt az a fox body, 245-ös kerekekkel, nagyon csini volt a verda, jó fényezés, határozott papucsok, és a hátulján a homasitás betűkből kirakott Mustang felirat.

Azt hiszem, most valami olyasmi van náluk is, mint ahogy nálunk is indultak ezek a dolgok a '90.-es évek elején, közepén. Legyen vas, valahogyan működjön, aztán ha majd eltelik egy kis idő, akkor majd lesz hozzá ízlés is.
Ami megdöbbentett, hogy az amúgy már régóta amerikázó Csehek is bírtak igazi randaságokat elkövetni.
Persze a pálmát akkor is a "román ördög" vitte el.

Amúgy azt hiszem ez volt az utolsó Komárom, amin részt vettem. A jövőben az ACCH, és a Ford-Cruising találkozóit fogom inkább látogatni.
hát igen, ijesztő.... amit én hallottam hasonló, nagyon jó volt, sok autóval, de amit ezek a balkán nyomorncok műveltek... mer amit otthon nem lehte, azt Komáromban igen... és sajnos mindig van 1-2 nagyon nagy fasz.... ehhhh... evvan.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: