az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.
Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Asszony teljes jóváhagyásával és felügyeletével, mert hogy érte mentem... Eh milyen rendes egy férfi vagyokStangMan írta:az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.
A találkozó jó volt, csak nemtudtunk igazán rendesen beszélgetni az idő rövidsége miatt... No meg Chromlóék nem későn jöttek?
16-tól ott voltatok?Chromlo írta:Mi a fél napunkat Lurdy-ra "pocsékoltuk" tegnap. 4-töl redönyhúzásig (Kb:11:15-ig) voltunk. Ránk nem lehet panasz.
Hát tehetek én róla, hogy a modell boltban nézelődtetek és nekünk nem szóltatok?
Bezzeg mi Tomival mint jó autósok a garázsban növeltük a lábunk alapterületét és küzdöttünk a levegőért a benzin gőzben
Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Jó buli volt
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
És ahogy hallottuk hazafelé megéhezett a 442, és megevett egy Lambot!LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Hm, a vicc, hogy pont ott magyarázta a srác, hogy ne mondjam már, hogy az ő autója elmenne egy Ferrari mellett. Nem akarta elhinni mikor mondtam neki, hogy lépést tudtam tartani én is, pedig a miénk még közel sem olyan komoly gép, mint az övé motorikusan és futómű fék felszereltségében!
Erre.... ehehehe Szerintem most gondolkozik
Erre.... ehehehe Szerintem most gondolkozik
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ezt csak azért mondod, hogy idegesíts, hogy minden jóról lemeradok.LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Szerdán én is voltam egy Mustang törzsasztal alapításon. A Bern környékiek nyümmögtek, hogy messze van neki az a hely, ahol havonta egyszer találkozunk és ezért a környékükön is kell v-mi hely. Biztattuk is őket, hogy rajta. Na az egyikük kinézett egy helyet és odahívta többieket. Gondoltam, időmbe belefér, megnézem őket. Na, aki szervezte nem jött el. És az Mustangomon kívül még egy Mustang volt, meg egy Audi. Azért nem zavartattuk magunkat, jót beszélgettünk és utána ford-cruisingos hagyományokat exportáltam: fényképezgettünk még egyet: