az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Asszony teljes jóváhagyásával és felügyeletével, mert hogy érte mentem...StangMan írta:az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.
 Eh milyen rendes egy férfi vagyok
 Eh milyen rendes egy férfi vagyok   

16-tól ott voltatok?Chromlo írta:Mi a fél napunkat Lurdy-ra "pocsékoltuk" tegnap. 4-töl redönyhúzásig (Kb:11:15-ig) voltunk. Ránk nem lehet panasz.

És ahogy hallottuk hazafelé megéhezett a 442, és megevett egy Lambot!LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt

Ezt csak azért mondod, hogy idegesíts, hogy minden jóról lemeradok.LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt

Na, aki szervezte nem jött el.
 Na, aki szervezte nem jött el.  És az Mustangomon kívül még egy Mustang volt, meg egy Audi.
  És az Mustangomon kívül még egy Mustang volt, meg egy Audi.   Azért nem zavartattuk magunkat, jót beszélgettünk és utána ford-cruisingos hagyományokat exportáltam: fényképezgettünk még egyet:
  Azért nem zavartattuk magunkat, jót beszélgettünk és utána ford-cruisingos hagyományokat exportáltam: fényképezgettünk még egyet: