9. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, Komárom, 2010.8.5-8

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

oszi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: oszi » 2010.08.09 20:36

HELL-LÓ . Köszönöm a kedves invitálást , nanáhogy -de . Viszont mivel csodaszép környékre szervezted amit úgyis rég nem láttam hát én mennék ha-esik ha-fúj , csakhát ne rontsak megint ajtóstul a cruis-ba , agitálhatok még két mustangos barátot ? Gondolom szervezőként az autók darabszámával kalkulálnod köll . Meddig lenne idő pontosítani hogy még tudd kezelni az indulók számából adódó szitut ? (a gánti baukszit bánya gyerekkori NAGY kedvencem , remélem nem ment még össze úgy mint pl a Fővárosi nagycirkusz . ) Ha nem a titkos meglepik leleplazése lenne , nem árulhatnál el pár apróbb stílusára vonatkozó részletet ? Csak hogy mennyire sofőr , avagy családja is élvezni fogja fajta ? ( 2 éve az atlantic túrán egésznapos szakadó esőben , fűtés-belsőventillátor-ABLAKTÖRLŐMOTOR nélkül tályékozódási versenyeztünk , családostul és mégis az eggyik legkellemesebb emlékünk , szarráfagytunk süttött a jeges hideg a tetőkárpit nélküli tetőről amikor lefelé végig 100 mérfölddel mentem kínomba hogy a fölfelé rohanó vízcsíkok között kilássak , mindezt tavasszal de azért a család toleranciája is véges . ) Hol ennénk , mit érintenénk ? Nekem amúgy ez mindegy lenne , jó lenne így-is úgy-is mag amúgy-is . Tudom megint nem tőmondatos , majd igyekszem visszafogni magam . ÜDV
OSZI

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2010.08.10 9:01

Szia!

Örülök, hogy jössz és várunk minden Mustangost, akit hívni szeretnél!
Gánton fogunk enni, van egy remek vendéglő, az útvonalat most hétvégén véglegesítem, de a leginkább valószínű, hogy az 1-es út Oroszlányig, vagy Tatáig, aztán Környe felé, ott nagyon jó minőségű az út (ezt is figyelembe kell venni, hogy az alacsony hasú kollégák - pl. nekem is Ford racing ültető szett van a gépben) ne csapkodják oda a talajhoz közeli részeket.

Köszi az elszántságot idő ügyileg, jégesőben, felhőszakadásban nem megyünk, amúgy mindenképp! Ezúttal egy kis ügyességi versennyel és Mustang kvízzel is készülünk, a részeteket vasárnap teszem fel a "Fórum Cruise" topicba.

Viszlát 22-én.

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2010.08.10 9:09

csak egy rövid ügyességi szlalom, meg egy kis street gyorsulás, ha találok megfelelő terepet. szóval, teljesen családbarát! :D

doGmAI
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: doGmAI » 2010.08.10 20:20

NONO!

Utcai autóverseny ist Verbotten!!!! (Remélem helytelenül írtam)

Menjek a LandRoverrel? Lemenjünk a kőbanyába?

Ennek a tesztnek a fotói is részben ott készültek. Tán még én is rajtuk vagyok.
Off:
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_suzuki ... tara/7361/
On:

somi
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: somi » 2010.08.10 20:49

Hehe, ezt meg kéne említeni itt a kollégáknak a kerületben, hogy verboten... 10 km-es körzetben nem lehet aludni a szombat éjszakai többszáz autós baráti összejövetelektől :roll: Szerencsére mi messzebb lakunk :|

(Csak zárójelben, a múltkor szó szerint leesett az állam, mikor megláttam, mi megy itt. Irtózatos mennyiségű autó és ember, beszarás, soha nem gondoltam volna. Azt hittem, 10-20 jampi legény kijön ide marhulni. Mi is kimentünk a családdal oda télen, hogy csúszkáljunk kicsit a havon, gyakorlásképpen. Hát nem. Az ország minden részéből jönnek, lassan nemzetközi gyorsulás lesz itt. A rendőrök tehetetlennek vallják magukat, mivel magánterületről van szó. Oda se mennek. Volt egy-két magasabb szintű kísérlet a jelenség megszüntetésére, kivonultak a kollégák szépen az NKH-s autóval meg a trafival, de nem lett belőle hagyomány. Viszont hihetetlen méreteket kezd ölteni a rendezvény, kíváncsi vagyok, mikor lesz halál belőle. )

Na, off vége.

oszi
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: oszi » 2010.08.10 21:20

S ZIASZTOK .Hát a dátumokkal (is) kicsit hadilábon állok , Lacinak (68-as coupe) 20.-át mondtam , 22.-én már elutaznak nyaralni . Zolit (69-es ) még nem mertem megkérdezni ráér-e 22.-én is . amúgy minden süti . A sima út keresése jogos , a zebrát nem csak kereztben de hosszában is érzem . Megdöbbentő a külünbség a gyári "ballonos" 14-es kerék , és a 17-es komfortérzetében , talán a modernebb gumik oldalfal keménysége miatt is . (hamar kiderülnek az alulhúzott csavarok hol vannak , azaz voltak .) Nagy a csábítás a 17-es be beférő 325-ös féktárcsaátmérő miatt , mégis fontolgatom hogy visszalépek 15-ösökre , csak hát a gyári tárcsával nem túl hamar állok meg . Tudom-tudom nem ide tartozik . (nekem ezelött a 64-es rambleremen 19-es felnibe 330-as evo "zörgős" volt , amivel kicsit elkényeztettem magam .Dobogokőről lefelé-is padló nem csak fel , igaz a hátsó 2005-ös GTO tárcsák lilultak de a fékerő nem gyengült . ) Na de megyek én macskakövön is mondjuk alapjáraton , és ha kell összeszorított fogakkal még beszélek is közben .( Med-et kizötyögtettem az erődből a hétvégén remélem nem vettem el a kedvét a cougar ültetésétől , bár a 460-as hoz elkel majd neki egy mozdonyrugó . Gyalog elöbb kiért volna a parkolóba . ) Remélem tiszteletbeli gánti barátommal lesz alkalmam végre a személyes kontaktusra . Hajrá jóidő ÜDV
OSZI

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2010.08.11 8:55

Szia!

22-én leszünk. délelőtt indulunk, kb. 4-ig tart a program. Későbbre időzített indulás a nyaralásra? :D
Ha ránézel a forum cruise topicra, akkor ott vannak az adatok, találkozóhely stb. Az útvonalterv vasárnap meglesz.
Hát, igen, az ültetés. én is gondolkodtam, hogy kivetetem, de jobban néz ki és jobban is fekszik (jó úton), így maradt, a rossz utakat, meg kerülöm, vagy 20-al megyek (a mögöttem jövők nagy örömére :D

Kerék: Nem tudom, nekem mindig fura, hogy az erdeti muscle car-ok, hogyan gurultak, maradtak az úton és rugóztak azokkal a kis kerekekkel (gyanítom, borzasztóan), ugyanakkor a nagy úthenger gumik sem tetszenek. valahol a kettő között van az igazság.

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2010.08.11 8:58

Az utcai autóversenyről: nem terevzünk nagy vadulást, csak egy kis tempós gurulást. Mondjuk a Vérteskozna felé bekötő úton nem nagyon zavarnánk azt a kb. 5 embert, aki egy nap arra jár :D

Tényleg, jössz 22-én?

GTPeti
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: GTPeti » 2010.08.11 9:01

Amúgy, most látom, hogy nem is gyorsulásit, hanem ügyességi versenyt terveztünk...Biztos elkapott egy kicsit a sebességláz. Szóval, olyan útszakasz lesz, ahol ügyességi versenyzünk, de nem zavarunk senkit akkor sem, ha kicsit jobban rálépünk a gázra. (és olyan az út, hogy rajta is maradunk, egymást és a gépeket sem törjük össze, mert első a biztonság).

doGmAI
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: doGmAI » 2010.08.11 22:44

Valószínűleg nem megyek, noha Vérteskozma lakóinak talán 70%-át is ismerem. :)

Rilly
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Rilly » 2010.08.12 1:10

Halee!

Vasárnap nekem bejött :) Ahogy látom voltatok kinn páran innen :) Persze hogy hogy nem megint elkerültük egymást :D Viszont van 200 képem majd ha lesz gépem feldobálom őket :)
Szerintem láttam párotokat csak nem voltam benne biztos hogy innen voltatok ismerősek :) Jóóóó volt ennyi vasat egy helyen látni :) Ennyi Mustangot egy helyen ... maga volt a mennyország!!! :)
- Mustang & V8 cars forever -

csucsu
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: csucsu » 2010.08.12 4:46

Egy pár kép!
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép
2001 mustang 3.8

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2010.08.17 21:38

Köszi a képeket.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2010.08.23 8:20

Kép

Nagy autó nem fér bele kis képbe. :mrgreen:

doGmAI
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: doGmAI » 2010.08.23 13:32

TomiTomi írta:
Nagy autó nem fér bele kis képbe. :mrgreen:
A szerintem biztos valami nikonista csinálta Egy canonba biztos belefért volna :mrgreen:

Válasz küldése