Következő törzsasztal:
2013. október 25.
Burger King, ferihegyi Market Central
Téli üzemmód: 19:30-kor kezdünk.
Természetesen szép Fordokat, Lincolnokat, Mercurykat, Shelbyket, Edseleket és Meteorokat szívesen látunk.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Gyere el és jól kidumáljuk!Silver Ghia írta:Eltörött a garázskapum rugója.
Ha kapok valahol holnap, akkor valószínűleg nem megyek, mert szerelek.
Ha nem kapok, akkor megyek, viszont OFF-al, mert rugó nélkül nagyon nehéz kinyitni a kaput.
Kb 150 kiló lehet minimum. Reggel alig bírtam egyedül kinyitni.
Ja és rohadjon meg ott ahol van!

Hazaértem délután, beültem a Torinomba, indítóztam és... jól nem indult be a kocsi.
 Hazaértem délután, beültem a Torinomba, indítóztam és... jól nem indult be a kocsi.  Az önindító lelkesen tekert, de robbanás egy se volt. Így elkezdetem hibát keresni. Levettem a légszűrőt, adtam gázt: benzin volt.
 Az önindító lelkesen tekert, de robbanás egy se volt. Így elkezdetem hibát keresni. Levettem a légszűrőt, adtam gázt: benzin volt.   Elővettem a multiméteremet, rámértem a gyújtótrafó bemenetére: 12 V megvolt. Levettem a gyújtáselosztó-fedélét: már megint eltűnt a szén.
 Elővettem a multiméteremet, rámértem a gyújtótrafó bemenetére: 12 V megvolt. Levettem a gyújtáselosztó-fedélét: már megint eltűnt a szén.   Konzultáltam Oszival, aki felajánlotta, hogy villanyszerelő Lacival kijön hozzám.
 Konzultáltam Oszival, aki felajánlotta, hogy villanyszerelő Lacival kijön hozzám. 

Mindez nem számt, a lényeg, hogy elindult és szépen megy. Jó a hangja, lehet Oszi igazából lassítja csak az ellenfelet, hogy...
 Mindez nem számt, a lényeg, hogy elindult és szépen megy. Jó a hangja, lehet Oszi igazából lassítja csak az ellenfelet, hogy...