Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
De vót! Csak lehet kissé későn érkezett :S Negyed kilencre értünk oda. Én kérdezősködtem de csak az astrásokat találtam, meg még hátrébb egy csomó szép autót, meg valami szalámiárust is, de hiába érdeklődtem mindenki hülyén nézett rám, hogy a fordosokat keresem :S
Szóval lehet legközelebb hamarabb kéne odaérnem és előtte valami tájékozódási pontot megbeszélni
Jah meg elárulhatnátok hogyan kell kiejteni a honlap nevét mert mindenki ufónak nézett az általam kimondott verzió által
Szóval lehet legközelebb hamarabb kéne odaérnem és előtte valami tájékozódási pontot megbeszélni
Jah meg elárulhatnátok hogyan kell kiejteni a honlap nevét mert mindenki ufónak nézett az általam kimondott verzió által
- Mustang & V8 cars forever -
Hát igen ezt vettem észre Bár tény, hogy előtte jó lett volna valamit megbeszélni, hogy mégis mondjuk kit keressek, mert így eléggé hogyismondjam volt
De hát így elsőre nem is volt olyan rossz, autókat láttunk, sétáltunk egy jót, jó idő volt. Majd legközelebb jobb lesz, de akkor már konkrétumot megbeszélünk valakivel, aki segít a tájékozódásban
De hát így elsőre nem is volt olyan rossz, autókat láttunk, sétáltunk egy jót, jó idő volt. Majd legközelebb jobb lesz, de akkor már konkrétumot megbeszélünk valakivel, aki segít a tájékozódásban
- Mustang & V8 cars forever -