Fasza volt... én nem fáztam
A paprikás krumpli zseniális volt... javasolnám, hogy terjesszük be, hogy kötelező legyen a lakásokba egy bográcsozóhely telepítése
Jó idő volt, sütött a nap, picit fújt szél...
Szóval már a bevásárlás is jól sikerült
Felkrúzoltunk, és mint gondoltam volt előre, a fő bográcsozóhelyet el is fogalalták már, hisz ilyen időben ott mindig van valaki.
Mindegy, nagyon jó kis másodlagos bográcshelyünk volt. Sokaknak említettem, hogy Vietnámban jártam óvodába... azok a régi szép Da Nang-i idők
2 perc alatt olyan tűzet rittyentettem, hogy mindenkinek tátva maradt a szája... azon a tűzön Sziretának már könnyű dolga volt
Chris-szel és somival a keze alá dolgoztunk, így ő rutinból nyomhatta a paprikás krumplit... de nem szeretném, hogy az ő teljestménye ne kapjon kellő nyomatékot ezen sorokban, így mindenképpen meg kell említeni, hogy két bazi nagy tányérral nyomott be a paprikás krumpliból
Jóvanna... finom volt
Aztán fótoztunk egy darabot... aztán somiék és Tomi lelépett, aztán még fotóztunk egy darabot... azt ennyi... EZ EGY BAZI JÓ NAP VOLT!
Köszönjük a megjelenteknek a részvételt... illetve, hogy nem ettek olyan bazi sokat
Külön örültem, hogy csucsuék is eljöttek... nah, majd villantunk pár jó kis képet a gépedről
Képek jönnek este...