Tökéletes kiránduló idő lesz
Fitness krúz a Pilisbe, 2010.10.30.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Fitness krúz a Pilisbe, 2010.10.30.
"Várható időjárás az ország területére szombat estig: Túlnyomóan felhőtlen, száraz idő várható, de a reggeli órákban többfelé párás lesz a levegő, foltokban köd is előfordul, amely még a kora délelőtti órákban megszűnik. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, északnyugaton pedig meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul"
, szóval lehet jönni, rétegesen kell öltözködni azt ennyi... aki otthon marad, azt a rézfaszú bagoly fogja bejelölni fészbukkon 
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- papamacicica
- Úrvezető
Megjöttünk! Még tettünk egy kört, hogy rendesen bemelegedjen az autó. A kaja remek volt, gratulálok a séfnek. Kiharcolta azt a megtisztelő címet, hogy ezentúl főzhessen! Azért egy kicsit /nagyon/ fáztunk már, a végefelé. Történt még valami, amiről lemaradtunk? Összetűzés a jobbikokkal, vagy valami ilyesmi?
Remek volt, örülök, hogy ott voltunk. Ha egyszer nem lépnék le hamarabb már megunnátok
Remélem, a következő szezon is legalább ilyen jó hangulatú és időjárású cruisingokat hoz!
Remélem, a következő szezon is legalább ilyen jó hangulatú és időjárású cruisingokat hoz!
Fasza volt... én nem fáztam
A paprikás krumpli zseniális volt... javasolnám, hogy terjesszük be, hogy kötelező legyen a lakásokba egy bográcsozóhely telepítése
Jó idő volt, sütött a nap, picit fújt szél...
Szóval már a bevásárlás is jól sikerült
Felkrúzoltunk, és mint gondoltam volt előre, a fő bográcsozóhelyet el is fogalalták már, hisz ilyen időben ott mindig van valaki.
Mindegy, nagyon jó kis másodlagos bográcshelyünk volt. Sokaknak említettem, hogy Vietnámban jártam óvodába... azok a régi szép Da Nang-i idők
2 perc alatt olyan tűzet rittyentettem, hogy mindenkinek tátva maradt a szája... azon a tűzön Sziretának már könnyű dolga volt
Chris-szel és somival a keze alá dolgoztunk, így ő rutinból nyomhatta a paprikás krumplit... de nem szeretném, hogy az ő teljestménye ne kapjon kellő nyomatékot ezen sorokban, így mindenképpen meg kell említeni, hogy két bazi nagy tányérral nyomott be a paprikás krumpliból
Jóvanna... finom volt
Aztán fótoztunk egy darabot... aztán somiék és Tomi lelépett, aztán még fotóztunk egy darabot... azt ennyi... EZ EGY BAZI JÓ NAP VOLT!
Köszönjük a megjelenteknek a részvételt... illetve, hogy nem ettek olyan bazi sokat
Külön örültem, hogy csucsuék is eljöttek... nah, majd villantunk pár jó kis képet a gépedről
Képek jönnek este...
A paprikás krumpli zseniális volt... javasolnám, hogy terjesszük be, hogy kötelező legyen a lakásokba egy bográcsozóhely telepítése
Jó idő volt, sütött a nap, picit fújt szél...
Szóval már a bevásárlás is jól sikerült
Felkrúzoltunk, és mint gondoltam volt előre, a fő bográcsozóhelyet el is fogalalták már, hisz ilyen időben ott mindig van valaki.
Mindegy, nagyon jó kis másodlagos bográcshelyünk volt. Sokaknak említettem, hogy Vietnámban jártam óvodába... azok a régi szép Da Nang-i idők
2 perc alatt olyan tűzet rittyentettem, hogy mindenkinek tátva maradt a szája... azon a tűzön Sziretának már könnyű dolga volt
Chris-szel és somival a keze alá dolgoztunk, így ő rutinból nyomhatta a paprikás krumplit... de nem szeretném, hogy az ő teljestménye ne kapjon kellő nyomatékot ezen sorokban, így mindenképpen meg kell említeni, hogy két bazi nagy tányérral nyomott be a paprikás krumpliból
Jóvanna... finom volt
Aztán fótoztunk egy darabot... aztán somiék és Tomi lelépett, aztán még fotóztunk egy darabot... azt ennyi... EZ EGY BAZI JÓ NAP VOLT!
Köszönjük a megjelenteknek a részvételt... illetve, hogy nem ettek olyan bazi sokat
Külön örültem, hogy csucsuék is eljöttek... nah, majd villantunk pár jó kis képet a gépedről
Képek jönnek este...
- somi
- Városi versenyző
Na, azért nem EGÉSZEN így volt. Először is úgy kezdődött, hogy voltak a pesszimisták, akik inkább hoztak kaját .....

..... és amikor elkészült, először megpróbáltuk őket lefizetni, hogy egyenek ....

..... aztán előkerültek a fegyverek, és így sikerült beléjük tömni némi tisztességes ennivalót.

Aztán voltak, akik dolgoztak.....

Némelyek meg csak telefonáltak .....

....meg telefonáltak.....
(Persze a történeti hűség miatt hozzá kell tennem, hogy Krisz FÉNYSEBESSÉGGEL kaszabolta össze a hagymát, mielőtt lehevert a fűre.)

De aztán lett meló is, Zsozsó szegény autója jól elfáradt.

Az áldozatról is egy kép:

..... és amikor elkészült, először megpróbáltuk őket lefizetni, hogy egyenek ....

..... aztán előkerültek a fegyverek, és így sikerült beléjük tömni némi tisztességes ennivalót.

Aztán voltak, akik dolgoztak.....

Némelyek meg csak telefonáltak .....

....meg telefonáltak.....

De aztán lett meló is, Zsozsó szegény autója jól elfáradt.

Az áldozatról is egy kép:

Akkor némi képajánló az eseményről egy ismeretlen költő tollából...
FCFHQ... az Ford Cruising Fitness Headquarters

Szakáncsunknak voltak "borúsabb" pillanatai

Kedves fehér-afrikai barátaink... jól felöltöztek

Norbi 8-as program: Elsődleges szempont, hogy a kanál álljon meg a tányérban

papamaciék

Festői "főhadiszállás"

Somi majdnem sikeresen elbújt papamaciék kenyere mögé

csucsuról készült pár jó kis kép

sziretáról is

Zsozsó is hasította az aszfaltot

Jó kis nap volt
A többi kép itten
FCFHQ... az Ford Cruising Fitness Headquarters

Szakáncsunknak voltak "borúsabb" pillanatai

Kedves fehér-afrikai barátaink... jól felöltöztek

Norbi 8-as program: Elsődleges szempont, hogy a kanál álljon meg a tányérban

papamaciék

Festői "főhadiszállás"

Somi majdnem sikeresen elbújt papamaciék kenyere mögé

csucsuról készült pár jó kis kép

sziretáról is

Zsozsó is hasította az aszfaltot

Jó kis nap volt
A többi kép itten
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Jó kis nap volt.
Pár képet én is készítettem, ettől a képtől kezdve láthatjátok őket.
Tényleg szuper volt a Pilis krúz! Jó társaság, és nagyon finom paprikás krumpli! Köszönjük a Séfnek, és magunknak akik a keze alá dolgoztunk!!
Jók lettek a képek, külön köszönet az én képeim készítőinek!
Még sok sok ilyen krúzt!!!!!!
Be kéne vezetni a bográcsozásdit sűrűbben!!!

Jók lettek a képek, külön köszönet az én képeim készítőinek!
Még sok sok ilyen krúzt!!!!!!
Be kéne vezetni a bográcsozásdit sűrűbben!!!

2001 mustang 3.8
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Chris képei a képtárban innentől. 
Nagyon jók lettek a képek, méltóak az esemény hangulatához!
Várom a tavaszt és az évednyitót!
Várom a tavaszt és az évednyitót!