Pláccs mellett az sem rossz.StangMan írta:... hát asszem Bassky lennék

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Pláccs mellett az sem rossz.StangMan írta:... hát asszem Bassky lennék
Jobban jár, ha beül valaki mellé, aki kifizette, vagy OT-ként ingyen bemehet negyedmagával, így nem kellene 500Ft-os belépőt fizetnie.StangMan írta:Elvileg lesz a bejáratnál egy parkoló a "nem Fordok" részére. Ott leparkolsz aztán élvezed a napot![]()
Eddig így volt.
Most már 2 dolog hiányzik az életemből-> 1.Asszonynak jogsiTomiTomi írta: Amúgy a Tesconál megvásárolhatnánk a grillezéshez a cuccot. Ki tud grillt hozni? És árnyékolót?
Fasza. Én csak 2 db rendszámot írtam meg a nickemetTomiTomi írta:Ja, bár K-val írják a klubot.somi írta:Őőő, akkor utalásnál a kedvezményezett NEVE az Classic Ford Club?
A számlaszám megvan, a közleménybe nick és rendszám, oké.
Még a kocsi típusát kérték.
Neszórakozzááááá, olyan NINCS.StangMan írta:Nah, akkor ezt is kihagyom, és úgy néz ki az egész évad kimarad nekem.
OFF autó is normál tarifát fizet.Mustang JD írta:Jobban jár, ha beül valaki mellé, aki kifizette, vagy OT-ként ingyen bemehet negyedmagával, így nem kellene 500Ft-os belépőt fizetnie.
Nekem ez jó. Úgy is csak nyitott ablaknál kapok levegőt.Chromlo írta:Mint már említettem platon utaztalom a paripát, igy szigorú 70, külső sáv...