Update: Erről sajna lemaradtunk. az F600-at elvitték alumíniumnak azok, akik autót alumíniumnak, meg fém hulladéknak szoktak gyűjteni......
Spontán / véletlen találkozások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Ma szembe jött velem a Bem rakparton. Nem megerősített információk szerint Ganxsta Zoleeee vezette. Nos lehet benne valami, legalábbis hasonlított rá az ember. Mivel én vezettem nagyon nem volt időm megfigyelni. Felőlem akár lehetett volna Sörpa barátom is, de nem hiszem, hogy ő úgy elvetemülne, hogy Mustangot vegyen. Bár a franc se tudja. Miindjárt fel is hívom.
Felhívtam. Tagad. Akkor mégis Zolee volt az.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára doGmAI 2009.08.11 18:25-kor.
Akkor megerősíteném az információt, valóban jól láttátok ő Gangsta Zolee volt, google-n rákerestem...doGmAI írta:
Ma szembe jött velem a Bem rakparton. Nem megerősített információk szerint Ganxsta Zoleeee vezette. Nos lehet benne valami, legalábbis hasonlított rá az ember. Mivel én vezettem nagyon nem volt időm megfigyelni. Felőlem akár lehetett volna Sörpa barátom is, de nem hiszem, hogy ő úgy elvetemülne, hogy Mustangot vegyen. Bár a franc se tudja. Miindjárt fel is hívom.
A Cikket itt elolvashatjátok, most már csak annyi a kérdés hogy szeret-e fórumozni...

Nekem ez a szín és forma nagyon bejön...

doGmAI kollégának adjunk egy kis munkát... szórólapot neki!

[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
Kiskegyed Online írta:A Mr és Mrs sztárpár vetélkedő nyertesei, Zolee és felesége a csábító nyeremények közül ezt a gyönyörű Mustangot választotta.
Az autó kulcsát stílusosan egy pohár hideg sörbe rejtették - Zolee legnagyobb örömére!

A lehető legjobb választás volt, mármint a Mustang.

[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
- somi
- Városi versenyző
Én tudom, honnan szedtékChopper írta:... nem tudom honnan szedték, minden esetre érdekes...

Emlékeztek, a Mustang szülinapon a felvonulási téren volt egy bordó '68 kabrió is. Na, mint kiderült, a Zuram unokatesójáé. Övé volt ez is, tőle vette a tv2. Mi sem tudtuk, hogy ilyenjei vannak

Igaz a műsort nem láttam, de azokat a debileket el tudom képzelni... Gnaxstát csípem... örülök, hogy ő nyert... és jól választottChopper írta:Kiskegyed Online írta:A Mr és Mrs sztárpár vetélkedő nyertesei, Zolee és felesége a csábító nyeremények közül ezt a gyönyörű Mustangot választotta.

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Fel kellene frissíteni a rokoni kapcsolatokat.somi írta:Emlékeztek, a Mustang szülinapon a felvonulási téren volt egy bordó '68 kabrió is. Na, mint kiderült, a Zuram unokatesójáé. Övé volt ez is, tőle vette a tv2. Mi sem tudtuk, hogy ilyenjei vannakNéztek nagyot a gyerekek, mikor bemutatkoztak egymásnak, és kiderült, hogy ugyanaz a vezetéknevük. Egy nyomorult telefonszámunk sincs hozzá, kizárólag össznépi családi ünnepeken találkozunk kábé 2-3 évente.

A vér nem válik vízzé.......somi írta:Én tudom, honnan szedtékChopper írta:... nem tudom honnan szedték, minden esetre érdekes...
![]()
Emlékeztek, a Mustang szülinapon a felvonulási téren volt egy bordó '68 kabrió is. Na, mint kiderült, a Zuram unokatesójáé. Övé volt ez is, tőle vette a tv2. Mi sem tudtuk, hogy ilyenjei vannakNéztek nagyot a gyerekek, mikor bemutatkoztak egymásnak, és kiderült, hogy ugyanaz a vezetéknevük. Egy nyomorult telefonszámunk sincs hozzá, kizárólag össznépi családi ünnepeken találkozunk kábé 2-3 évente.
Vagy a nagyfater ereiben benzin folyt?
Osztálytársam fényképezte hónap elején a falunapon, egy 2007-es Shelby Mustangot, össze lehet hozni hogy jöjjön a fórumba, mivel osztálytársam bátyjának az ismerőse...
Már elküldtem velük az infót, várom a választ... nem tudom hogy honnan, de nagyon ismerős ez a mustang...
Szép paripa!

Rendszám kisatírozva ahogy illik, annyit még elárulok hogy RGB a felségjelzés - fogalmam sincs hogy az milyen ország
- nem magyar... a tulajdonosa pedig egy kalocsai srác.
Remélem beregelnek, rajta vagok!
Már elküldtem velük az infót, várom a választ... nem tudom hogy honnan, de nagyon ismerős ez a mustang...
Szép paripa!

Rendszám kisatírozva ahogy illik, annyit még elárulok hogy RGB a felségjelzés - fogalmam sincs hogy az milyen ország

Remélem beregelnek, rajta vagok!

- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
2009.09.07.
süti kis 'lakás' a Dunaház előtt

ezt a múlt héten kedden lőttem, a Tűzoltó utcában:

utána láttam mégegyszer a József kőrúton, majd ma ott parkolt a Dunaház előtt:

tegnap meg találkoztam 'Kis Somival', meló közben, a Népszínház utcában, nem Pacival volt, viszont megtudtam, hogy Somi és Laci sikeresen landoltak Spanyolhonban és legközelebb jövő hétvégén lesznek itthon. irígykedtem egy kicsit Rájuk
süti kis 'lakás' a Dunaház előtt

ezt a múlt héten kedden lőttem, a Tűzoltó utcában:

utána láttam mégegyszer a József kőrúton, majd ma ott parkolt a Dunaház előtt:

tegnap meg találkoztam 'Kis Somival', meló közben, a Népszínház utcában, nem Pacival volt, viszont megtudtam, hogy Somi és Laci sikeresen landoltak Spanyolhonban és legközelebb jövő hétvégén lesznek itthon. irígykedtem egy kicsit Rájuk