Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ja, egy kicsit későn, háromnegyed 8kor már ott iszogattuk a forró csokoládénkat. 
Amúgy a tegnapi este jó volt, most én is 11-ig beszélgettem. Megismertük revet és a T-Birdjét és füztünk néhány fordost, hogy nézzen be hozzánk.
Ja, meg párductól megvettem az "American Cars" legfrisebb számát.

A címlap alapján az ember fia elbizonytalanodik, hogy tényleg american carok lesznek-e benne...

Amúgy a tegnapi este jó volt, most én is 11-ig beszélgettem. Megismertük revet és a T-Birdjét és füztünk néhány fordost, hogy nézzen be hozzánk.

A címlap alapján az ember fia elbizonytalanodik, hogy tényleg american carok lesznek-e benne...

Jó volt ismét a találkozó, bár páran akik azt mondták, hogy jönnek mindneféle kifogással távol maradtak:
1 igazolatlan óra
Jól elebeszélgettünk, csak annyi ember és autó volt, hogy azt már nehéz 1 este átfogni (ráadául nekem a GM-eket, MOPAR-okat is látnom kell, mert én az autókat szeretem, nem csak egy típust).
Ismét jó buli volt és Tomi: finom volt a kakaóóóóóóóóóó, köszönöm!
1 igazolatlan óra

Jól elebeszélgettünk, csak annyi ember és autó volt, hogy azt már nehéz 1 este átfogni (ráadául nekem a GM-eket, MOPAR-okat is látnom kell, mert én az autókat szeretem, nem csak egy típust).
Ismét jó buli volt és Tomi: finom volt a kakaóóóóóóóóóó, köszönöm!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Pedig fél 11 felé hozhattál volna egy termosz teát.StangMan írta:hát bakker, ott voltam tőletek kb 300m-re... dolgoztam, és nem tudtam odamenni, még 2percre sem...![]()
evvan...

Ézért megyek mindig a 6 csillagossal, hogy szélesítsem a látótered.LeMans67 írta:mert én az autókat szeretem, nem csak egy típust

Kis betegség engem soesem tartott vissza. Ez most rendesen levert...LeMans67 írta:Jobbulást! Bár attól még ezigazolatlan! Kis betegség nem betegség...Bandit írta:Na frankón lebetegedtem. Tök lázs voltam, meg mindne, ráadásul 3 nappal az utazásom előtt.
Kuráld magad, mert nem jó úgy repülni, hogy beteg vagy!