De azért megyünk.
@TomiTomi: Új hátsótengely és feltöltő nélkül leszünk,:hisztis: így ne csodálkozz, ha még Te nyersz majd...

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
tévedsz nem a szépségverseny vonzott ebben a találkozóban, de ha már ott voltam és elindultam a vasammal, amit már le is zsűriztetek, miért kellett arra másfél órát várni, hogy az internetre majd feltölthessem a képeimet???v.ivan írta:Köszönjük a megjelenést és kitartást a szemét idő ellenére is.
Statisztika:
http://www.fordmajalis.hu/2009/
@szireta:
Te direkt a szépségverseny miatt érkeztél, hidd el, nem rajtunk múlt. Bíztunk benne, hogy az eső eláll, és be tudjuk fejezni a szépségversenyt- ugyanis nem csak a Te kategóriád volt, a korban utánad lévők gyakorlatilag fel sem álltak a zsűri elé.... Mi megpróbáltunk többet nyújtani, mint az elmúlt években- Ford tusa, teljesítménymérés, diagnosztika, drift taxi-, sajnálom, hogy egyikben sem vettél részt.
Köszönjük mégeyszer a részvételt, jövőre veletek ugyanitt! (imádkozzatok a napsütésért)
Ford Klub Magyarország
Az eredeti terv az volt, hogy záráskor egy külön programban hirdetünk eredményt. A klubvezetők közös döntése alapján lett ez a megoldás.szireta68 írta: tévedsz nem a szépségverseny vonzott ebben a találkozóban, de ha már ott voltam és elindultam a vasammal, amit már le is zsűriztetek, miért kellett arra másfél órát várni, hogy az internetre majd feltölthessem a képeimet???
egyébként gyorsultunk is egy párat, sőt még a tesztetetekkel is megpróbálkoztam, nem mondom, hogy könnyű volt, jó kis kérdések voltak benne, kiváncsi lettem volna annak az eredményére is.
azt hogy az szakadó esőben nem volt kedvük az embereknek sokáig ott maradni nem csodálom, de talán ez nem az Ő hibájuk
egyébként kösz mindent a rendezőségnek, sajnálom, hogy az eső elmosta a partyt, jövőre enneél már csak jobb idő lehet!!!
üdv: szireta68