MateKrisz írta:Szerintem a két klub, - nevezzük így, tökéletesen megfér egymás mellett, hiszen a Ford Cruising alá minden Ford beletartozik, a Mustang Club of Hungary, értelemszerűen a Mustang tulajokat, és a Mustangot szerető embereket gyűjti egy csokorba.
Én senkinek nem fogom megmondani milyen találkozóra menjen vagy ne menjen. Sok tagunk volt Ford Cruising találkozón idén is, és én is voltam egyszer (nekem általában a távolsággal van bajom, Szombathely nagyon elcseszett helyen van), és valószínű hogy ők menni is fognak a jövőben. De mi a Mustang Club of Hungary részéről mindenkit szívesen látunk a rendezvényünkön, és sok szeretettel várjuk Tatabányán Június 28-án!
Nincs itt semmi gond!
Magam részéről sem gondolnám, hogy a két Club ne férne meg egymás mellett.
Számomra is a távolság az, ami miatt nem érzem magaménak a Mustang Club of Hungary-t.
Ahogyan írtad is, Szombathely és Piliscsaba távolság hát finoman szólva sem kicsi.
Nem az üzemanyag aggaszt, hanem időben nem tudom beiktatni.
Ezért is várom kíváncsian hogyan alakul a továbbiakban a Clubotok élete.
Nekem szükségem van a havi rendszeres találkozásokra a "sorstársaimmal" és az együtt cruisolásra szép nyári napokon.
Ennek lehetőségét nem látom jelenleg a Mustang Club of Hungary-ben.
Ez szigorúan egy olyan ember véleménye, aki már 20 éve Mustangozik és volt már tag néhány szerveződésben!
Drukkolok Nektek, hogy jól működjön a dolog!
Ettől függetlenül, ha időm engedi, a nyílt rendezvényeiteken próbálok ott lenni, mint ahogyan szeretnék elmenni a hétvégi találkozótokra is.