Ideje: 2014 augusztus 9. 8:30-11:00 h
Helye: Aeropark, Budapest
Találkozó fórumosoknak: Vecsési Burger King, 8:30
Regisztráljatok a szórólapon megadott elérhetőségek alatt.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan

En is mennek, de NAAF Komarom van! Elotte meg lehet, hogy bepreselunk egy Hot Summer Nites-ot...TomiTomi írta:Mész?
A zsenge terv az, hogy pentek reggel megindulunk Esztergom felol, es megyunk Becsbe. Kicsi varosjaras es kruz utan HSN, majd kiveszunk valami apartmant a kornyeken, 5 fore 2 szobaval kb. 120 euro. Iszunk egy kis osztrak sort, ott alszunk, nem autozunk vissza sotetben. Szombat reggel igen, a NAAF-ra, ott leszunk szombaton, Fenyo Miki, satorozas, vasarnap reggeli utan nyugis indulas haza....TomiTomi írta:Egy napra mész Komáromba? HSN még tényleg érdekes lehetne...
Upps, I am lost, Man!Silver Ghia írta:Hát én beregisztráltam.
Komáromban nem vagyok biztos, hogy az egy szombati napért megéri-e?![]()
Utána esetleg egy cruise valahol?
A pénteki HSN-re megyek.
Nagyvonalakban kb.gyszalay írta:Upps, I am lost, Man!Silver Ghia írta:Hát én beregisztráltam.
Komáromban nem vagyok biztos, hogy az egy szombati napért megéri-e?![]()
Utána esetleg egy cruise valahol?
A pénteki HSN-re megyek.
Most akkor a kv+kocsikra regisztráltál, szombatra?
Akkor még pénteken a HSN után vissza akarsz jönni?
Vagy keressek szállást? Mi is mennénk HSNre..., mármint Komárom előtt... Vagy akkor most Komárom Neked kimarad?
Vagy HSN után szállás Bécs környékén és szombat reggel onnan jönnél/jönnénk vissza az Autók + kvra?
Most kell ennyi kérdést generálni?![]()
![]()
Értem..Silver Ghia írta:Nagyvonalakban kb.![]()
Magam sem tudom mi lenne az ideális megoldás.
Ha kint alszunk nagyon korán kell indulni.
Ha hazajövünk akkor nagyon későn érkezünk.
Komáromot lehet kihagyom idén. A beugrót inkább elautózom.
Meg aztán mennék is Komáromba de csak a szombatért?![]()
Ha összejönne egy jó cruise akkor inkább azt választanám!![]()
Olyan határozatlannak érzem magam! Vagy nem? Vagy mégis?
Szerintem biztosan lesz. Manapság már remek mobil kávés standok vannak.TomiTomi írta:Nézem, hogy Aeroparkba van belépő. Most a rendezvény tagjainak ingyenes lesz vagy a rendezvény a park parkolójában lesz?És KV-t honnan vesznek? (Asszony nem hiszi el, hogy itt lesz KV is...
)
OK. Én is elküldtem a reg emailt.TomiTomi írta:Elküldtem a regisztrációs emilt. (És feltettem benne a kérdéseimet is...)