Időpont: 2015 október 18
Helyszin: Huszár Mátyás Rakpart, Szeged, eső esetén Szeged Plaza mélygarász
Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Ez szuper, főleg, ha van mélygarázs! Múltkor is azért menekült csak meg a gép az éjszakai vihartól...
M.Tomi írta:Erre a találkozóra is megpróbálunk elmenni, bár még van némi "?" meg pár "ha"
szombaton biztos, hogy nem jön össze, de a vasárnapi gurulás kérdésében még optimista vagyok.
Persze ez is jó lenne csoportosan![]()
..mondjuk úgy is jó, hogy Cili C3-asával megyünk...
..ő vezet, én meg sört vedelek![]()
Családias... Van egy lelkes helyi csapat, főleg fotózási lázzal, ők szervezték. 10-12 kocsi volt is. De amúgy nekünk nem ez volt a lényeg, hanem, hogy Szeged elég messze van egy jó kis krúzoláshoz :-). Odafelé mi szombaton délben mentünk, volt szállásunk, és a madárnak is mélygarázs :-). Ettünk, ittunk, sétáltunk, a 7en volt a szobánk, úgyhogy pont ráláttunk a rakpartra, hogy mi történik. Reggel már elállt az eső, és délre fel is száradt, ezért a rendezvény a rakparton volt, csak kv-zni mentünk a Szaged Pláza mélygarázsához, ott taliztunk Cilivel és Tomival. Utána már együtt töltöttük a napot és együtt is krúzoltunk haza, Pestig. A tempó nem volt veszélyes, mert én diktáltam, de Ők a szagomat is bírták, pedig elég dúrva, mert beindította a CO szirénát a mélygarázsban. :-) Mi Krisztivel 9 előtt kicsivel értünk haza. Szeged szuper hely, az fix!TomiTomi írta:És milyen volt?
:-)..., na igen..., egész délután lehallagattak! :-)pechancili írta:Az út tényleg nagyon jó volt, oda is, de vissza Gyuriékkal méginkább.![]()
Különben az Ő "szagukat" nem csak mi bírtuk, hanem a poloskák is...![]()
A rakpart pedig csendes volt, de szívesen láttak minket.
Lesznek majd képek is, ha egyszer leülök a géphez...