2007.09.01-02. Forest Camp, Zalaegerszeg
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
2007.09.01-02. Forest Camp, Zalaegerszeg
II. Zalaegerszegi USA Autóstalálkozó
2007 szeptemeber 1-2, de már pénteken 16:00-tól el lehet foglalni a helyeket...
Tavaly nem voltam, de a hely nagyon jó adottságú, és aki tiszteletét tette, azt mondta, hogy nagyon jó, családias buli volt kb. 60 autóval.
Még nincs sok infó a honlapjukon, ezért érdemes nézegetni, de ha van valami konkrétum, úgyis kikerül ide is.
Honlap
Fényképek a táborról
Tavaly nem voltam, de a hely nagyon jó adottságú, és aki tiszteletét tette, azt mondta, hogy nagyon jó, családias buli volt kb. 60 autóval.
Még nincs sok infó a honlapjukon, ezért érdemes nézegetni, de ha van valami konkrétum, úgyis kikerül ide is.
Honlap
Fényképek a táborról
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2007.09.02 23:06-kor.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Szeptember elejere mar vizsga is lesz a gepjarmuvemen 
Pontositok, Augusztus vegere

Pontositok, Augusztus vegere

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rev 2007.08.17 14:22-kor.
1990 Ford Thunderbird SC 35th Anniversary Edition 5 spd
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
1990 Ford Thunderbird SC 5 spd
[url]http://ludfacanhattyu.blog.hu[/url]
Re: Következő találkozó: 2007.09.01-02. II. Zalaegerszegi US
Mér akkor? Most jöttünk onnanStangMan írta:II. Zalaegerszegi USA Autóstalálkozó

Na, megy vki innen Zalaegerszegre ?
Sajnos nekem nem lesz rá alkalmam, és ezt nagyon sajnálom, mert agyban készültem rá.... sajnos ez kevés volt...
Sajnos nekem nem lesz rá alkalmam, és ezt nagyon sajnálom, mert agyban készültem rá.... sajnos ez kevés volt...

nah, akik lent voltak Zalaegerszegen azt mondják nagyon jó kis buli volt. Olyan, mint a Miskolctapolcák... családias, dumálós, sütögetős. A hely csodálatos, az emberek normálisak. 60-65 autó volt...
Nagyon sajnálom, hogy nem mehettem le...
Nagyon sajnálom, hogy nem mehettem le...