Alien mondta, hogy van 30km-es körzetben vmi jó kis hekkezős hely, oda vissza 60-70km... elcsurgunk oda, nyomunk kis hekket, azt vissza... lájtos du-i program...

én a 27.-ei hétvégére gondoltam... 20.-ain nem vagyok...
ki mit szól hozzá????
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Esszuk vagy fogjuk?StangMan írta:hölgyek urak... a "nagy krúzon" Aliennel abban maradtunk, hogy kéne még azé egy kis krúz (ahova ő is jönne), főleg amíg ilyen nyári dő van
![]()
Alien mondta, hogy van 30km-es körzetben vmi jó kis hekkezős hely, oda vissza 60-70km... elcsurgunk oda, nyomunk kis hekket, azt vissza... lájtos du-i program...![]()
én a 27.-ei hétvégére gondoltam... 20.-ain nem vagyok...
ki mit szól hozzá????
Csalásodsként tudni kell, hogy egész napos program vagy mi a szöszre készüljön az ember.StangMan írta:Tomi asszem kicsit túlbonyolitod...
Szvsz Pest mellett van a Csepel sziget pesti oldalán.StangMan írta:azt sem tudom hol van az a hely.... majd Alien nyilatkozik... 60km oda, 60vissza... 120km (talán annyi se)... még 15órakor is el lehet indulni...
Svájcban vagy vagy mi???? De csak örülok ha jössz... viszont akkor módosul a program...TomiTomi írta:Csalásodsként tudni kell, hogy egész napos program vagy mi a szöszre készüljön az ember.