Társkereső spontán krúzhoz
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Társkereső spontán krúzhoz
Sziasztok!
Sportos, jó karban lévő, vonzó külsejű 94-es GT keresi társát jövő szombatra (23-a) egy kis cirkáláshoz.
Hasonló adottságú érdeklődők leveleit várom. A kor nem akadály, lehetsz sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabb is, lehet 8-6-4 hengered és az is mindegy, hogy a külsőd újszerű, vagy kissé - monjuk úgy- patinás.
A rövid felvezető után a lényeg: Mivel a nyári napok száma vészesen foggy, arra gondoltam, jó lenne összejönni egy ilyen, szinte spontán cirkálásra és kigurulni monjuk a Dunakanyarba, vagy bárhova, ahova épp kedvünk tartja, jó az út és nincs nagy forgalom.
Mivel még viszonylag új vagyok az aktív fórumozók között, nem tudom- szoktak-e lenni ilyen, csak összeállunk és megyünk jellegű dolgok, de jó lenne néha összehozni.
Akiket érdekel (remélem leszünk jópáran) írjon, egyeztetjük a hol és mikort.
Üdv,
Peti
Sportos, jó karban lévő, vonzó külsejű 94-es GT keresi társát jövő szombatra (23-a) egy kis cirkáláshoz.
Hasonló adottságú érdeklődők leveleit várom. A kor nem akadály, lehetsz sokkal idősebb, vagy sokkal fiatalabb is, lehet 8-6-4 hengered és az is mindegy, hogy a külsőd újszerű, vagy kissé - monjuk úgy- patinás.
A rövid felvezető után a lényeg: Mivel a nyári napok száma vészesen foggy, arra gondoltam, jó lenne összejönni egy ilyen, szinte spontán cirkálásra és kigurulni monjuk a Dunakanyarba, vagy bárhova, ahova épp kedvünk tartja, jó az út és nincs nagy forgalom.
Mivel még viszonylag új vagyok az aktív fórumozók között, nem tudom- szoktak-e lenni ilyen, csak összeállunk és megyünk jellegű dolgok, de jó lenne néha összehozni.
Akiket érdekel (remélem leszünk jópáran) írjon, egyeztetjük a hol és mikort.
Üdv,
Peti
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Még nemtom, hogy jó-e nekünk. De egy dologra szeretném felhívni a figyelmedet: jövő hétvégén lesz az III. Alsóörsi Évadzáró Találkozó, melyet a Capri-sok rendeznek a Ford-osoknak, és lehet, hogy többen oda mennek.
Amúgy egy krúz tényleg nem lenne rossz.
Amúgy egy krúz tényleg nem lenne rossz.
Ráadásúl akkor lesz a Forest Camp is...
Én gondolkozok rajta, de ha oda, akkor egy éjszaka ott alvás... mert a villámtúrához messze van...
De ha nem, krúzolhatunk valahova...
Én gondolkozok rajta, de ha oda, akkor egy éjszaka ott alvás... mert a villámtúrához messze van...
De ha nem, krúzolhatunk valahova...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Aliennel már 1000éve nem találkoztunk... felmerült, hogy leugrunk hétvégén Császárra dumcsizni meg kajolni...
Képlékeny még, de ha érdekel valakit, csatlakozhat (szívesen vesszük ofkóz)
Beszélek Henryxel is... reméljük az idő is kegyes lesz...
Ha nem, akkor lehet offal csúszunk le...
Szal csak mondom...
Képlékeny még, de ha érdekel valakit, csatlakozhat (szívesen vesszük ofkóz)
Beszélek Henryxel is... reméljük az idő is kegyes lesz...
Ha nem, akkor lehet offal csúszunk le...
Szal csak mondom...
-= '87 Ford Mustang GT =-