Eger 3. - 2007/07/20-21-22

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

StangMan
Admin

Eger 3. - 2007/07/20-21-22

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.06 13:10

XIII. Nemzetközi USA autós találkozó és
III. Nemzetközi Amerikai Autós Rock Fesztivál

Erre gyúrjon mindenki mert kemény lesz!!! :stang:

Sajnos még egyszer sem sikerült lejutnom az egri találkozókra, de a vélemények mindig pozitívak voltak. Az egri gárda most együtt szervezi az ACCH-val a találkozót, szóval várhatóan nagy durranás lesz.
A terep fantasztikusnak igérkezik...

További info itt: http://www.blueshillpark.com/
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2007.07.23 6:40-kor.
-= '87 Ford Mustang GT =-

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2007.07.06 13:16

Erősítelek egy plakáttal. ;)

Kép
(Klikk a képre.)

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2007.07.06 21:45

Én / Mi gyúrunk erősen erre a talira. Remélhetőleg zökkenömentesen összeáll a verda addig Kép .

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.06 21:54

Helyes... mindenki ott lesz :shake:

Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.16 11:55

csak kérdem, innen jön mindenki ? kivéve tomitomi, mert ő balatonon sütteti a popóját :tomato: :mrgreen:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.07.16 13:08

Elvileg, ha minden jól megy akkor mi asszonnyal megyünk... :D

Malvin
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Malvin » 2007.07.16 14:12

Mi is popót süttetünk Bandittal a Balatonon :D :chachacha:
Ford Probe 2.5 V6 '93

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.20 7:21

Hétvégére helyenként 42fokos :nap: meleget emlegetnek :alert:

Kicsit megijedtem... akarok menni, de vmi klimatizált ruha kellene vagy valami hasonló. Nekem csak a "lovak" lesznek csutakosak, de asszem mi is gondban leszünk... :(

Valakinek mobil medence ??? :mrgreen:

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.20 10:31

lemans, te mikor akarsz indulni ?

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.23 6:19

Hát meg volt! Egyszerűen nem volt kedvem bekapcsolni a gépet tegnap... :roll:

Alapjában véve jó volt! A hely adottságai zseaniálisak! :wow:
Egy bazi nagy völgy, sokféle dolognak van hely (pl. volt 2 focipálya, paintballozási lehetőség, aszfalt füstölni, hely a terepjárosoknak őrültködni...), jó ötlet, hogy a sátorozási terület árokkal volt védve az úttól... Hely vagy 3000 autónak.
A zene jó volt, mivel ROCK fesztivál, így a "keményebb" zenék rajongói örülhettek.

Kép

Kép

Ez az első rendezvény volt ott, és sajnos az idő kibabrált a szervezőkkel, mert 42fokban (Eger belvárosában 39fok volt) nem sok idióta megy oda megfőni ...

Hát Chromlo, LeMans, MrMach1, Fölesz és én is ott voltunk :sallala: , igaz Chromloék és LeMansék szombaton el voltak az egri strandon...

Szóval szerintem valamivel több, mint 200 autó volt, ami nem valami sok sajnos, a hely hatalmas, gyalogolni lehett bőven.

Rosszat igazándiból csak a résztvevők igénytelenségére lehet mondani (beleszarik a zuhanyzóbva, részegen örjöng az autójával...)
A többi negatívum inkább a pénzhiányból adódhatott (kevés és nem ürített WC, nagyon kevés zuhany, vízvételi lehetőség csak a zuhanyban, no árnyék...), illetve a résztvevők alacsony száma is szintén összefügghet ezzel, mert valószinüleg nem a megfelelő helyeken volt az esemény hírdetve...

Ami még rossz volt, hogy a bazi meleg miatt még fényképezni sem volt kedvem, így kb. 30 képet készítettem... ez majd fel fog kerülni, de probálok még MrMach1-től is szerezni néhányat :mrgreen:

Én úgy gondolom, hogy ha lesz még 1-2 sikeres rendezvény itt az év folyamán, akkor a szervezők is jutnak annyi bevételhez, hogy jövőre egy nagyon mega helyen lehessen, egy jobban összehozott 4. Egri USA Autós Rockfesztivál...

Hajrá ők!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StangMan 2009.03.26 22:44-kor.

StangMan
Admin

Hozzászólás Szerző: StangMan » 2007.07.23 6:44

Ja, ha minden igaz, itt volt Chromlo új Bronco fényezésének első nyilvános premierje :laza:
Gondolom bemutassa majd...

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.07.23 7:28

Remélem is, hogy megmutatja! Nagyon jól sikerült a fényezés!
Chromlo úr gratulálunk!!!!!

Olyan meleg volt, hogy pénteken odafelé 120 körül elkezdett melegedni a mi kicsikénk, így beálltunk 115-re a Camaros barátunkkal. Ő amúgy is Cruisingolni szeretett volna.
Vasárnap a katlanos időben a legnagyobb melegben 100 körül jöttünk, aztán eszembe jutott, hogy ha öntök bele olajat az segít :D Addigra már a minimum szintnél jártunk az olajnál. Mehettem 100-al simán a dombokon is innentől. Olyan meleg volt, hogy a pályán aki 100-al ment az előzött! Aki 130-al ment az rakétának tünt a többi autóshoz képest. A Gödöllő körüli részen sorban álltak az autók a leállósávon...

Ez volt az eslő alkalom, hogy melegedett az autó és közelítette a 95-99 fok közötti mezőt, ezért én nem tapostam. Egy öreglánnyal már finoman kell bánni forróságban. Lehet, hogy a végén kénytelen leszek átmosni a hűtönket, amihez nem füllik a fogam :(

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.07.23 7:46

Álljon itt egy rövid leírás a 3 nap eseményeiről:

Pénteken délelött érkztünk meg a táborba párommal és Rács mesterrel. Ő még nincs itt a fórumon, de remélem megérkezik majd.

Maga a tábor nagyon jó helyen van, gyönyörű fekvésű völgyben. Sajnos egy komoly hibája van, mint ahogy Komáromnak is: nincs fa sehol! Ez az árnyék dolog pedig az elmúlt hétvégén igen csak jól jött volna. Az erődben megbocsátható, hisz az védett terület és megkell őrizni az eredeti állapotát, de egy hatalmas kiterjedésű parkban már nagyon hiányzott. Sajnos összesen egy konténer volt a nőknek és egy másik a fiuknak a zuhanyozásra és ez nagyon kevés. Vízvételi lehetőség jó lenne a tábor területén! Szerencsénkre Ákos a buli szervezője ajánlotta nekünk azt a dombot, ahonnan StangMan képei is készültek. Nagy előnye volt az állandó szellő, ami péntek este kissé tombolósra sikeredett és a 3 pavilonból kettőt szét tört, a 3.-at 7!-en tartottuk, hogy legyen valami menedékünk az eső elöl. Rács közölte: ő csak 3m-magasságig tartja utánna elengedi. Jó nevetgélős hangulatban áztunk bőrig, pedig nem ürge öntésre gyűltünk össze. Mikor elállt az eső és a viharos szél, akkor elindult a rom eltakarítás. A völgyben is jó pár sátrat kellett újra felverni. Mi is felállítottuk a mi sátrainkat és már hangulatos kis táborrá alakult a "Tábornoki domb". A délután érkező barátok nem tudtak csak a domb feléig feljönni a hirtelen sárrá alakult homokos tájon, de ez nem akadályozta meg őket, hogy megépítsék a hegyre vezető út felénél kis állomásukat. A szél kegyes volt és estére felszáírítitt mindent, így a medvetalpas cípő helyett újra könnyű mokaszinba bújhattak a pionírok. Este a vacsora készítése és elfogyasztásához lágy zene (AC/DC koncert) adta a zenét, majd Jazz...
Térjünk vissza a hegyhez: A hely nagy előnye, hogy a nappal közlekedő autók pora ide fel már nem jön, hátránya az állandó napsütés és hogy mindenhez lekell gyalogolni vagy autózni. Ezt szombaton az egri strand vizében pihentük ki és végső elkeserdésünkben beözönlöttünk a Tesco légkondis termébe. Innen csak 16-óra után tértünk vissza a táborba, ahova összetalálkoztunk a Ford-Cruising küldöttségével. Remek beszélgetés, kis vacsora után este a tábos lakossága úgy döntött, ha már a árosban nem lehetett felvonulás, hát lesz a parkban és körbe körbe autóztak, dudáltak integettek, remek jó kedv volt mindenfelé. Este ismét koncertek...
Vasárnap úgy döntöttünk elmegyünk haza, mert nem bírjuk ki már ezt a meleget és szépen dél körül a legnagyobb melegben indultunk haza. Kalandos hazafelé utunkról, majd Chromlo mesél, ha úgy érzi. A lényeg mindneki és minden autó hazaért!
Remek hétvége volt, köszönjük mindenkinek

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2007.07.23 11:30

Nekünk is nagyon tetszett ez a hétvége, bár kicsit megizzadtunk.
Föleg hazafelé:
Ugyfest a helyzet hogy a meleg miatt beszorult az összkerékhajtás (már kihült minden, és müködik), a müszer nem jelzett vissza. Igy hazafeléuton leszereltem egy szabadonfutót, hogy ne menfen tönkre az elsö féltengely, ill a difi. Ez azt vonta maga után, hogy nem maradt elég zsir a csapágynak, melegedi kezdett. Ezt a hőt átvettea fék, ezáltal csak 3 keréken fogott rendesen. És néha morgo hangot adott.
Egy pihenő alkalmávan, ujraindítva az autót, kijelzte, hogy be van kapcsolva a 4X4, egy gombnyomással kikapcsoltam, és onnantolfogva mintha mi se történt volna hazagurultunk, igaz ovatosan, hogy ne keljen erőltetni a fékeket.
Ma is mentem vele egy kört, semmi baja már, a féltengelyzárból ki kell mosnom még a megégett gépzsirt, és frissel összeszerelni. És valószinűleg javítani kell az első féltengelyeket is, ami már úgyis tervben volt.
Ha lesz időm kifejtem majd valamelyik technikai topikban, mi miért történi, és hogy lehet orvosolni, mert az összes USA 4x4 ilyen elven müködik.
Köszönjük mégegyszer a hazakiséretet és istápolást Le Mans úrnak, és becses nejének. :pacsi:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.07.23 11:41

Chromlo írta:Nekünk is nagyon tetszett ez a hétvége, bár kicsit megizzadtunk.
Köszönjük mégegyszer a hazakiséretet és istápolást Le Mans úrnak, és becses nejének. :pacsi:
Örülünk, hogy Ti is jól éreztétek magatokat, mert akkor nagyon jó buli volt! Remélem megismételjük még jó párszor, a gondok nélkül. Jó az a gép, csak vigyázz rá...Nektek a féltengely, nekem a motor melegedett 100-110 felett, így elmondhatjuk: meleg volt nagyon!!!

Ügyesen rakd össze, mert akkor egy ami gép már készen várja a 3. hetet...

Válasz küldése