Hát meg volt! Egyszerűen nem volt kedvem bekapcsolni a gépet tegnap...
Alapjában véve jó volt! A hely adottságai zseaniálisak!
Egy bazi nagy völgy, sokféle dolognak van hely (pl. volt 2 focipálya, paintballozási lehetőség, aszfalt füstölni, hely a terepjárosoknak őrültködni...), jó ötlet, hogy a sátorozási terület árokkal volt védve az úttól... Hely vagy 3000 autónak.
A zene jó volt, mivel ROCK fesztivál, így a "keményebb" zenék rajongói örülhettek.
Ez az első rendezvény volt ott, és sajnos az idő kibabrált a szervezőkkel, mert 42fokban (Eger belvárosában 39fok volt) nem sok idióta megy oda megfőni ...
Hát Chromlo, LeMans, MrMach1, Fölesz és én is ott voltunk

, igaz Chromloék és LeMansék szombaton el voltak az egri strandon...
Szóval szerintem valamivel több, mint 200 autó volt, ami nem valami sok sajnos, a hely hatalmas, gyalogolni lehett bőven.
Rosszat igazándiból csak a résztvevők igénytelenségére lehet mondani (beleszarik a zuhanyzóbva, részegen örjöng az autójával...)
A többi negatívum inkább a pénzhiányból adódhatott (kevés és nem ürített WC, nagyon kevés zuhany, vízvételi lehetőség csak a zuhanyban, no árnyék...), illetve a résztvevők alacsony száma is szintén összefügghet ezzel, mert valószinüleg nem a megfelelő helyeken volt az esemény hírdetve...
Ami még rossz volt, hogy a bazi meleg miatt még fényképezni sem volt kedvem, így kb. 30 képet készítettem... ez majd fel fog kerülni, de probálok még MrMach1-től is szerezni néhányat
Én úgy gondolom, hogy ha lesz még 1-2 sikeres rendezvény itt az év folyamán, akkor a szervezők is jutnak annyi bevételhez, hogy jövőre egy nagyon mega helyen lehessen, egy jobban összehozott 4. Egri USA Autós Rockfesztivál...
Hajrá ők!