2008.10.11. "Régi ismerősök új utakon"
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
2008.10.11. "Régi ismerősök új utakon"
Lesz egy ilyen találkozó, gondoltam hát ha érdekel valakit:
2008. október 11-én 9 órától a Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség a budapesti Pólus Centerrel együttműködve a Pólus Center „Régi ismerősök új utakon” rendezvénysorozatán belül veterán jármű bemutatót szervez.
A bemutatóval egy időben rajtol el a Pólus Center parkolójából a Hét Kastély Nagydíj mezőnye is.
A mezőny távozása után lehetőség nyílik, hogy a kiállításra kerülő közel 80 db jármű egy kitűzött pályán időméréses rutin feladatot végezzen el, melynek helyezettjei díjazásban részesülnek.
2008. október 11-én 9 órától a Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség a budapesti Pólus Centerrel együttműködve a Pólus Center „Régi ismerősök új utakon” rendezvénysorozatán belül veterán jármű bemutatót szervez.
A bemutatóval egy időben rajtol el a Pólus Center parkolójából a Hét Kastély Nagydíj mezőnye is.
A mezőny távozása után lehetőség nyílik, hogy a kiállításra kerülő közel 80 db jármű egy kitűzött pályán időméréses rutin feladatot végezzen el, melynek helyezettjei díjazásban részesülnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2008.10.07 6:51-kor.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Kisebbik fiam szülinapi bulija a Pólusban a játszóházban volt. Közbn sikerült kilógnom és készítenem pár képet. Illetve hazafelé a fiammal és barátjával megálltunk egy pár klassz autót megnézni. Nagyon köszönöm Löminek, Coolcatnek és ivanivannak, hogy a fiúk beleülhettek a verdájukba.

További képek a képtárban.
(Ha valakinek még vannak képei, akkor azokat is szívesen felteszem.)

További képek a képtárban.

(Ha valakinek még vannak képei, akkor azokat is szívesen felteszem.)
Egy nagyon jó hangulatú találkozó volt szombaton. Az idő is mellénk állt és aki ott volt az szépen megpirult a hihetetlen napsütésben. Sokan voltak innen és sokan a V8 fórumról. Az itteniek közül Papamaciék az autójukkal már az elsők közt benn álltak. Somiék csak sétálgattak, néha TomiTomi is feltünt a sorok között, amikor a gyerkőcök kimenőt adtak neki. CoolCat is megjelent a cougarral, így elhitték, hogy vna ilyen autója, mert eddig csak a francia csodájáról tudtak az emberek..
Én egyedűl voltam, így Greg beült mellém és az ügyességi versenyen elindultunk. Na az volt az igazán érdekes, mivel a pálya méretben nem ránk épült. A kopptól-kopig 4,5 fordulatos alap kormányt lehetett tekergetni rendesen. Sajnos a kipufogónk le is koppant a víz elvezető rész süllyedésénél, így gyorsan el kellett futnom megcsináltatni. Ezúton is ajánlom mindenkinek:
Camarobi-t
aki, megvárt a délutáni időpont következtében és gyors szervíz keretében "össze lehelte" a kipufogót.
Remélem máskor is ilyen kellemes időjárás fogja kisérni a programokat...

Camarobi-t
aki, megvárt a délutáni időpont következtében és gyors szervíz keretében "össze lehelte" a kipufogót.
Remélem máskor is ilyen kellemes időjárás fogja kisérni a programokat...