Overdrive, 2009
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
a 69-es dokinál vansomi írta:Ide írom, merthogy nincs hova. Valaki megy Harasztiba hétvégén? Mi vasárnap kinézünk. Szombaton ballagás van, szóval akkor nem.

- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
viewtopic.php?t=295&postdays=0&postorder=asc&start=465somi írta:Gondoltam, hogy nem mersz a fantáziadús megoldások közül választani
- somi
- Városi versenyző
Vasárnap délelőtt már tulajdonképpen semmilyen
Még épp elcsíptük Papamaciékat, ittunk egy bambit együtt, mélán bámultuk egy darabig a vízisíelőket. Aztán amíg ők pakoltak, mi kipróbáltuk a tollasütőiket meg a röplabdájukat. Volt időnk, háromszor logisztikázták ki-be a cuccot
Mire megebédeltünk, gyakorlatilag egy lélek sem volt egy kisebb társaságon és kisgyurin kívül. Na jó, volt még egy-két kocsi elszórtan. Negyed kettő körül eljöttünk.
Pedig még az emblémát sem felejtettük otthon. Viszont amikor visszaindultunk, rajta felejtettük a kocsin. Kábé 60 km/h sebességnél szállt el
Lekoccolta a szélvédőt (egyben maradt), majd landolt, szerencsére ügyesen kigurult az út szélére, szóval kisebb sérüléssel megúszta. 

Mire megebédeltünk, gyakorlatilag egy lélek sem volt egy kisebb társaságon és kisgyurin kívül. Na jó, volt még egy-két kocsi elszórtan. Negyed kettő körül eljöttünk.
Pedig még az emblémát sem felejtettük otthon. Viszont amikor visszaindultunk, rajta felejtettük a kocsin. Kábé 60 km/h sebességnél szállt el

- papamacicica
- Úrvezető
Péntek délelőtt, egy Esztergomi veterán találkozón vettünk rész és az itt kapott ebéd után indultunk Dharasztiba.Nagyon kellemes környezet és faházak fogadtak.Bemotyózás, esti sütögetés után az éttermben Dj. szórakoztatta a közönséget.Mi elég korán, kb. fél 11-kor eljöttünk, de állítólag a buli, még sokáig tartott.Minket egy mustang-ból kellemesen üvőltő tuc-tuc zene "ringatott" álomba.A szombat a szar idő miatt, elég nehezen indult, talán délutánra lett viszonylag elfogadható az idő.Ekkor itt-ott gumifüstölések kezdődtek,amivel, sikerült kiharcolni, hogy valószínűleg itt többet nem lesz találkozó.Az esti bulin mi nem vettünk részt, családi proram volt.Az éjszaka normálisan telt. Vasárnap Somiék meglátogattak minket,ittunk együtt valamit, majd háromszorra bepakoltunk és haza indultunk.TomiTomi írta:Milyen volt Harasztin?
- papamacicica
- Úrvezető
- papamacicica
- Úrvezető
Szombat dél körül éppen ébredező tábor fogadott bennünket, és talán csepergő eső is, de mivel megérkeztünk, a felhőknek odébb kellett állnia....
A szabadidőpark utolsó szezonját tölti, jövőre itt semmiképp sem lehet találkozó, mivel a park helyén lakópark épül. Azt nem tuodm, hogy van-e még eladó ház, de azok a faházikók, amik Papmacica fényképén is láthatóak igen kótya-vetye áron voltak(vannak) eladók.
Nem volt ott sok autó, újonnan becipelt veteránok, egy-két olyan őskövület, mint a Matador (Új "gazdi"-nál van, kapott mattfekát, és még mindig ütik-vágják-rúgják) HEB, Rusty, meg olyan régi arcok, akikkel még 13 éve ismerkedtem meg....
A 71 Mach1-ban irtózatos a zene, ennél irtózatosabb csak a váltója, de az negatív értelemben.... (A zene cucc feléből már a 427 motor (vagy 460? nem tudom mi van még a Lacinak) figyelne a kocsiban, bitang jó váltóval)
Jelenleg még 5 liter, de gyűlnek-gyűlnek az alkatrészek a nagyobb motor felé...... (Amúgy Laci 71-73 oldalüveg "nagyhatalommá" vált, ha esetleg valakit érdekel) És igen, ő is elfelejtett elvinni egy alkatrészt a fényezőhöz.....
Én jól éreztem magam, olyan emberekkel is tudtam beszélgetni, akikkel évek óta nem sikerült. Most családdal voltak, amig a gyerek legelt, lehetett beszélgetni. Na. szóval jó volt.
u.i.: Nagyon kevés Mustang volt. Volt egy classic kabrio, a 71-es Mach-1, szombaton láttam egy fehér Fox-ot, és a magamát, ezek szerint vasárnap Somiék is lenéztek, de ennyi.
A szabadidőpark utolsó szezonját tölti, jövőre itt semmiképp sem lehet találkozó, mivel a park helyén lakópark épül. Azt nem tuodm, hogy van-e még eladó ház, de azok a faházikók, amik Papmacica fényképén is láthatóak igen kótya-vetye áron voltak(vannak) eladók.
Nem volt ott sok autó, újonnan becipelt veteránok, egy-két olyan őskövület, mint a Matador (Új "gazdi"-nál van, kapott mattfekát, és még mindig ütik-vágják-rúgják) HEB, Rusty, meg olyan régi arcok, akikkel még 13 éve ismerkedtem meg....
A 71 Mach1-ban irtózatos a zene, ennél irtózatosabb csak a váltója, de az negatív értelemben.... (A zene cucc feléből már a 427 motor (vagy 460? nem tudom mi van még a Lacinak) figyelne a kocsiban, bitang jó váltóval)
Jelenleg még 5 liter, de gyűlnek-gyűlnek az alkatrészek a nagyobb motor felé...... (Amúgy Laci 71-73 oldalüveg "nagyhatalommá" vált, ha esetleg valakit érdekel) És igen, ő is elfelejtett elvinni egy alkatrészt a fényezőhöz.....
Én jól éreztem magam, olyan emberekkel is tudtam beszélgetni, akikkel évek óta nem sikerült. Most családdal voltak, amig a gyerek legelt, lehetett beszélgetni. Na. szóval jó volt.
u.i.: Nagyon kevés Mustang volt. Volt egy classic kabrio, a 71-es Mach-1, szombaton láttam egy fehér Fox-ot, és a magamát, ezek szerint vasárnap Somiék is lenéztek, de ennyi.