V. USA Autós Fesztivál, Felsőtárkány, 2009.07.16-19.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
V. USA Autós Fesztivál, Felsőtárkány, 2009.07.16-19.
Sziasztok!
A felsőtárkányi összejövetel évről évre fejlődik, idén is várhatóan jó lesz. Ki jön???? (júli 16-18).
A felsőtárkányi összejövetel évről évre fejlődik, idén is várhatóan jó lesz. Ki jön???? (júli 16-18).
Hol?! Hát a Ford Cruisingon!Balu írta:Hol lehet erről a talirol többet megtudni?

Vagyis itt, a plakátról mindent megtudsz...

Ott lesz a "Hazárd megye Lordjai" filmből jól ismert Dodge Charger, valamint a "Starsky & Hutch"-ból a Ford Torino... vagy TomiTomi hozza el a sajátját?:hmm:... majd kiderül!

Több info ITT!

[url=http://www.ford-cruising.hu/gallery/thumbnails.php?album=46]'95 Ford Mustang 3.8 (kunokb)[/url]
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
GTPeti írta:Sziasztok!
Az elmúlt két évben a rekkenő hőség ellenére kiváló találkozók voltak. Ki tervezi, hogy jön idén is? A lelkes sátrazóknak sok sikert, én úgy tervezem, hogy a szombati napra megyek le, ha többen is ezt a napot célozzuk meg, mehetnénk együtt az M3-on. (a 3-as út ugyan izgalmas, de borzalmasan sok idő leérni rajta).
Üdv,
Peti
Felsőtárkány jó hely, eddig mindig voltam és mindig be is jött...
Most azt kell mondanom, hogy még nemtudom, mert annyi találkozó van egymás hegyén hátán, hogy szelektál az ember...
Itt van Felsőtárkány, Miksolctapolca amin eddig egyszer voltam, de nagyon jó volt, és most lesz utoljára, és ott van Fertőszentmiklós, ahova megintcsak szívesen mennék...
Miből mi lesz, még nemtom...
Most azt kell mondanom, hogy még nemtudom, mert annyi találkozó van egymás hegyén hátán, hogy szelektál az ember...
Itt van Felsőtárkány, Miksolctapolca amin eddig egyszer voltam, de nagyon jó volt, és most lesz utoljára, és ott van Fertőszentmiklós, ahova megintcsak szívesen mennék...
Miből mi lesz, még nemtom...

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Érdeklődeés szerintem van, de nem jól jön ki ez a minden héten nagy találkozó... mindre mennék, aztán lehet hogy egyre sem jutok el... 

-= '87 Ford Mustang GT =-
- papamacicica
- Úrvezető