Szezonzáró gyorsulás, Tököl, 2009.10.10
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Szezonzáró gyorsulás, Tököl, 2009.10.10
Sziasztok!
Ahogy arról már a gyorsulás rovatban értekeztünk, október 10-én szezonzáró gyorsulási futam. A profi versenyzők mellett, után lehetőség van mindenkinek a gyorsulásra. Fantasztikusak voltak az idei cruisingok (és a szezonzáró még hátravan), de a kényelmes, kellemes országúti cirkálás után itt a lehetőség kicsit kiégetni a kipufogókat, egymásnak feszülni és eldönteni, ki a legény az aszfalton!!!
A Mustang szülinapon kapott oklevelet a legszebb autó, itt kaphat a leggyorsabb is!!!
Kinek van kedve jönni? (egésznapos program, találkozás reggel)
Ahogy arról már a gyorsulás rovatban értekeztünk, október 10-én szezonzáró gyorsulási futam. A profi versenyzők mellett, után lehetőség van mindenkinek a gyorsulásra. Fantasztikusak voltak az idei cruisingok (és a szezonzáró még hátravan), de a kényelmes, kellemes országúti cirkálás után itt a lehetőség kicsit kiégetni a kipufogókat, egymásnak feszülni és eldönteni, ki a legény az aszfalton!!!
A Mustang szülinapon kapott oklevelet a legszebb autó, itt kaphat a leggyorsabb is!!!
Kinek van kedve jönni? (egésznapos program, találkozás reggel)
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Résztvevők:
GTPeti
r.chris
Ha javasolhatom mielőtt mennénk legurulhatnánk Ráckevére van ott egy nagyon hangulatos "mini" -tó és tudok egy helyet,ahol letudnánk állni egészen a Duna-partra akár 10-12 kocsival is, nagyon jó képeket lehetne csinálni ...vagy akár utána is mehetnék arra felé nekem 8...majd a többség eldönti,nagyon szép kis út vezet odáig és tűrhető a minősége is
Jó kis túra lenne
Ha megéhezne a csapat Kiskunlacházán találtunk egy éttermet finom kajával és szolíd árakkal.
képek:

úgy tudom,ha esne az eső 11.-én rendezik meg a gyosulási futamot
GTPeti
r.chris
képek:

úgy tudom,ha esne az eső 11.-én rendezik meg a gyosulási futamot
Ketten voltunk. Chris jól le is nyomott. Most bújkálok, mert abban maradtunk, hogy a győztesé a másik kocsija
Az idő szuper volt, a verseny kevésbé. A szezonzáró hírére rengetegen jöttek ki, csupa japán, meg német pöcsköszörű, így csak egyet mentünk, mert nem volt hangulatunk több mint egy órát sorban állni...
Az idő szuper volt, a verseny kevésbé. A szezonzáró hírére rengetegen jöttek ki, csupa japán, meg német pöcsköszörű, így csak egyet mentünk, mert nem volt hangulatunk több mint egy órát sorban állni...
Nem mulasztom el!!! Nem akarok úgy járni, mint a Ventós srác a Fast and Furious első részében. Fogadott az autóban, majd, amikor kikapott, elmenekült. Végül motorosok szitává lőtték, amikor kiszállt a kocsiból.
Tényleg, nem tudom, emlékeztek-e még a 90-es évek egyik maffia leszámolására, amikor egy Seres nevű "vállalkozót" a Bentley-jében üllve szitává lőtt egy motoros. Lehet, hogy is veszített egy gyorsulásin?
Tényleg, nem tudom, emlékeztek-e még a 90-es évek egyik maffia leszámolására, amikor egy Seres nevű "vállalkozót" a Bentley-jében üllve szitává lőtt egy motoros. Lehet, hogy is veszített egy gyorsulásin?