Old Ford Party 2010
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
Old Ford Party 2010
Részletek később.
Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )
Rust is lighter, than carbon fibre!
- kaRdoSmuki
- Úrvezető
Nyáron lesz. Április tájékán - remélem nem akkor, amikor Nektek lesz valamitek - évadnyitó lesz, utána Majális. Ezért én június végére, július elejére saccolom. Augusztus végén ugyanis ismét jön a nagy évadzáró, ősszel pedig az ötödik Sportos Fordos.
A találkozó célja egyébként az 1982 előtt gyárott Fordok összegyűjtése, és tulajdonosaiknak kikapcsolódás nyújtása. Azért 1982 a vízválasztó, mert onnantól datálhatjuk a "műanyag, elsőkerekesek" megjelenését, illetve a Sierra akkor váltotta le a Taunust, a Capri gyártását is akkortájt szüntették be, és a Granada sem sokáig húzta már. Az amerikai modellekben nem vagyok otthon, ezért nem tudom, hogy ez a dátum kint köthető-e valamihez.
A találkozó célja egyébként az 1982 előtt gyárott Fordok összegyűjtése, és tulajdonosaiknak kikapcsolódás nyújtása. Azért 1982 a vízválasztó, mert onnantól datálhatjuk a "műanyag, elsőkerekesek" megjelenését, illetve a Sierra akkor váltotta le a Taunust, a Capri gyártását is akkortájt szüntették be, és a Granada sem sokáig húzta már. Az amerikai modellekben nem vagyok otthon, ezért nem tudom, hogy ez a dátum kint köthető-e valamihez.
Moockie's Big Smith Customs (Don't worry, be Moockie! :) )
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ott is 79-82 között nagy váltás volt. 79-ben jött a modern Mustang, az LTD 40 centit rövidült, kihalt a Fairlane/Torino/Gran Torino/LTD II ág. 80ban a TBird is összement, 82ben (ismét) megjelent a Crown Vic név.kaRdoSmuki írta:Az amerikai modellekben nem vagyok otthon, ezért nem tudom, hogy ez a dátum kint köthető-e valamihez.
- kaRdoSmuki
- Úrvezető