ELMARAD - VI. Amerikai Autós Fesztivál, Felsőtárkány, 2010
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
ELMARAD - VI. Amerikai Autós Fesztivál, Felsőtárkány, 2010
Sziasztok!
Tervez ide menni valaki?
Ez itt van nem messze tőlem és, ha lennénk elegen lehetne valami kis túrát is szervezni a Bükkben, jót tesz az autóknak is a friss levegő. Lehetne kempingezni, sátorozni is este meg jó egri vagy bogácsi borokat kóstolgatni. Majd végül másnap délelőtt egy jó kis bogácsi termálfürdőzés. Persze, ha van rá igény...
Kedvet kapott valaki?
Ha van valakinek jobb ötlete, ne tartsa magában...
Tervez ide menni valaki?
Ez itt van nem messze tőlem és, ha lennénk elegen lehetne valami kis túrát is szervezni a Bükkben, jót tesz az autóknak is a friss levegő. Lehetne kempingezni, sátorozni is este meg jó egri vagy bogácsi borokat kóstolgatni. Majd végül másnap délelőtt egy jó kis bogácsi termálfürdőzés. Persze, ha van rá igény...
Kedvet kapott valaki?
Ha van valakinek jobb ötlete, ne tartsa magában...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novazze 2010.04.23 12:24-kor.
Hohó a protekcióTomiTomi írta:Honnan tudod, hogy mikor lesz? Csak tavalyi (meg régebbi) adatokat látok az oldalon.

Egyébként innen: http://v8cars.hu/naptar.php
Azt, hogy ők honnan tudják, nem tudom. Van pár ismerősöm Felsőtárkányból és majd megkérdezem a biztosat.
Értettem, csak azért írtam, hogy attól lehet akár pl. a túrára jönni.
Amúgy komolyan, ha van valakinek valami állat ötlete én szívesen fogadom. Nem ismerlek még annyira Titeket és mivel összvissz 1 találkozón voltam, nem tudom, hogy miket szerettek csinálni egy ilyen összeruccanáson. Szóval csak bátran, amit fent írtam az csak úgy hirtelen kipattant a fejemből, akkor amikor írtam.
Amúgy komolyan, ha van valakinek valami állat ötlete én szívesen fogadom. Nem ismerlek még annyira Titeket és mivel összvissz 1 találkozón voltam, nem tudom, hogy miket szerettek csinálni egy ilyen összeruccanáson. Szóval csak bátran, amit fent írtam az csak úgy hirtelen kipattant a fejemből, akkor amikor írtam.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ezt találtam a V8on.######
Blues Hill Park
Közlemény
A 2010-es Amerikai Autós Fesztivál gazdasági okok miatt elmarad.
Az idei fesztiválunkat a gazdasági válság hatására visszalépett szponzorok segítségének hiányában, sajnos nem áll módunkban megrendezni.
A Blues Hill Park továbbiakban is üzemel és bérbe vehető:
######

Én is ma olvastam ott...TomiTomi írta:Ezt találtam a V8on.######
Blues Hill Park
Közlemény
A 2010-es Amerikai Autós Fesztivál gazdasági okok miatt elmarad.
Az idei fesztiválunkat a gazdasági válság hatására visszalépett szponzorok segítségének hiányában, sajnos nem áll módunkban megrendezni.
A Blues Hill Park továbbiakban is üzemel és bérbe vehető:
######