Szezonnyitó cruise - 2011 március 15.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Szezonnyitó cruise - 2011 március 15.
Sziasztok!
Már biztosan mindenki tűkön ül, hogy mikor állhat ki a garázsból és kezdődik meg a Ford-Cruising szezon. Nem kell soákig várni, március 15.-én (ha az időjárás is úgy akarja) a lovak közé csapunk. Találkozzunk 10.30-kor a Lurdy parkolóban. Célunk a szezonnyitók már hagyományos helyszíne, Agárd lesz.
Már biztosan mindenki tűkön ül, hogy mikor állhat ki a garázsból és kezdődik meg a Ford-Cruising szezon. Nem kell soákig várni, március 15.-én (ha az időjárás is úgy akarja) a lovak közé csapunk. Találkozzunk 10.30-kor a Lurdy parkolóban. Célunk a szezonnyitók már hagyományos helyszíne, Agárd lesz.
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Re: Szezonnyitó cruise - 2011 március 15.
Ha addigra meglesz az autó forgalmija, lehet lenézünk, addig ezt úgyis jelezni fogjuk, megyünk-e avagy sem.
Egyébként március 20 környékéig nem nagyon mondanak +10 foknál jobb nappali hőmérsékletet.
Egyébként március 20 környékéig nem nagyon mondanak +10 foknál jobb nappali hőmérsékletet.
Az nem baj, csak hó, eső ne essen. A kabriózás marad a születésnapi cruisre március 17.-én
- somi
- Városi versenyző
Tavaly Chrisék bátran bevállalták a kis Birdie-vel az utat. Mi spec offal voltunkGTPeti írta:Az nem baj, csak hó, eső ne essen. A kabriózás marad a születésnapi cruisre március 17.-én
Ez még nem annyira az autózásról, mint az összejövetelről szól.
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
tavaly előtt. tavaly a fekete döggel voltak. szvsz.somi írta:Tavaly Chrisék bátran bevállalták a kis Birdie-vel az utat.GTPeti írta:Az nem baj, csak hó, eső ne essen. A kabriózás marad a születésnapi cruisre március 17.-én
én meg GLautó Laci Foxával, miután is megfertőződve elkezdtem keresni egyet.
Bizony, bizony, így rohan az idő.szireta68 írta:tavaly előtt. tavaly a fekete döggel voltak. szvsz.somi írta:Tavaly Chrisék bátran bevállalták a kis Birdie-vel az utat.GTPeti írta:Az nem baj, csak hó, eső ne essen. A kabriózás marad a születésnapi cruisre március 17.-én
én meg GLautó Laci Foxával, miután is megfertőződve elkezdtem keresni egyet.
De legalább idén már Te is csatlakozhatsz a Fox-al érkezők táborához
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
úgy lesz...GTPeti írta: De legalább idén már Te is csatlakozhatsz a Fox-al érkezők táborához
Tényleg, ezt az analógiát folytatva én meg beülök Chris autójába, hátha jövőre már egy hasonlóval mehetek az évnyitóra
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
melyikbe szeretnél??
Természetesen a -ba
- somi
- Városi versenyző
Abból baj lesz Peti, hogy fogsz lelépni félidőben? Vonattal?GTPeti írta:Tényleg, ezt az analógiát folytatva én meg beülök Chris autójába, hátha jövőre már egy hasonlóval mehetek az évnyitóra
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Bejegyeztem a programfüzetbe!
somi írta:Abból baj lesz Peti, hogy fogsz lelépni félidőben? Vonattal?GTPeti írta:Tényleg, ezt az analógiát folytatva én meg beülök Chris autójába, hátha jövőre már egy hasonlóval mehetek az évnyitóra
- papamacicica
- Úrvezető
Kezdődjön a szezon! Megyünk!
Egyelőre nem vagyunk túl sokan...