TomiTomi írta: ↑2018.11.13 17:48
És amiket felsoroltál, egyik sem nyújt annyi helyet mint az S-Max és még sokkal drágábbak is. Szóval tuti mind hülyeség.
Visszatérve Classic Recreations-re: ha ennyiért el tudják adni és megél a cég, akkor jó az árazás. Azért egy restomod autó messze nem nyújtja azt a biztonságot mint egy igazi modern autó, aligha cél, hogy sok legyen belőle.
NA jó akkor válasz erre:
Ugye az S-Max nagyon rossz példa, mivel nem 2,8-3,7 között futja a 0-100-at, mint az összes felsorolt (a kombiknak legalább 5-600 L-es csomagtartójuk van ami bőven elég) ráadásul SMaxi leesik az útról ott ahol az előbb említettek még csak meg sem billennek és még azok is nehezen mennek ott ahol mondjuk a Carrera 4 S-nél még rálépsz a gázra. Szerintem érted miről beszélek, csak vitázol

ezt szeretem is
Ahogy írtam ezekből az utcai erőművekből 2 db-ot veszel, sőt, ha az alap autót is hozzá veszed, amit venned kell, rendbe kell még tenni....akkor már majdnem három, tehát 3 db-nál jársz.... Ez aránytalanul sok pénz. Szerintem sokkal kevesebből megépíted kint a Mustangodat. Simán felcsavarozható szettekből, otthon a garázsodban, ezért IS tartom drágának (mondjuk tuti nem lenne 500 Le-nél több).
Természetesen biztosan lesz olyan aki megveszi, az árazás is elmegy USA-ban, bár szerintem ott is sokan vannak akik nem szeretik, ha palira veszik őket.
Biztonságról nem beszéltem, ez nem is elvárás egy 60 éves autónál, bár erős fék, jó csövezés, 4-5 pontos övek, függetlene felfüggesztésű futómű, jó gumik és egészen sokat javítottál a helyzeten, az autó merevségén. Inkább útfekvésről és egész évben használhatóságról beszéltem, mert egy hátsókerekes 800+ LE-s autó erősen korlátozottan használható.
Ez az amiről beszéltünk sokszor, egy padlózásnál:
- elsőkerekes autó kb. max 250 LE (itt már komoly futómű és gumi), már egy 160-180 LE-s is városi használatban kb. állandó műszerfal villogással működik)
- hátsós kb 400-500 Le, fölötte kb. füstölsz szinte mindig, nem lesz rendes tapadás utcán
- összkerekes is kb 500-600 Le a fölött már azok is elkaparnak rendesen (mondjuk mikor 4 kerékkel kaparsz

)
persze lehet vannak szépen karban tartott városok, ahol tiszták és jók az utak, ott ezek az értékeke magasabbak lehetnek, ráadásul jobb gépek megoldják erősebb motorokkal is, úton tartják MAGUKAT, de itt már nem a vezető oldja meg, tehát ez nem annyira menő dolog.
Tehát legyen belőle sok, de szerintem ez csak egy elmondhtom, hogy ilyenem van, nem pedig egy bárhol jól használható modern autó...pedig a cél az lenne, egy régi kinézetű és modern technikájú, bárhol, bármikor használható gép.
Mondjuk egy jobb, élénk színben biztos jobban mutatna, mert feketében kb semmi nem látszik az autó szépségéből...