Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Bagheera fórumtárs a V8-ról felhívott, hogy szétszedtek egy '79-es Mustangot. Tulképp a hátsó híd miatt keresett, hogy megnézi jó-e, tudná hozni Komáromba, ha kell.
Vannak viszont más alkatrészek is, ha valakit érdekel, szóljon. Motor és függelékei nincs. Én stipistopiztam a légszűrőházat, a ventillátorházat és az emblémát a motorháztetőről
Van, amit beépítettek a srác mostani autójába, szóval kérdezni kell, meg Bagheera is megnézi a padláson, hogy mi van. Pölö kasznialkatrészek is vannak. Házhoz szállítva, ami nagy előny
Vannak viszont más alkatrészek is, ha valakit érdekel, szóljon. Motor és függelékei nincs. Én stipistopiztam a légszűrőházat, a ventillátorházat és az emblémát a motorháztetőről
Van, amit beépítettek a srác mostani autójába, szóval kérdezni kell, meg Bagheera is megnézi a padláson, hogy mi van. Pölö kasznialkatrészek is vannak. Házhoz szállítva, ami nagy előny
- somi
- Városi versenyző
Igen, ez pl jó, csak még ki kéne dolgoznom a hazajövetel módját, valamint azt, hogy milyen kit kéne hozzá a felszereléshez.
De nézegettem például Nardit, ami nagyon szép, viszont nem Mustangos, ám esetleg Olaszországban beszerezhető. Ami nem lenne hátrány, lévén, hogy az öcsém ott él.
Ilyen pl, ez nagyon tetszik:
De nézegettem például Nardit, ami nagyon szép, viszont nem Mustangos, ám esetleg Olaszországban beszerezhető. Ami nem lenne hátrány, lévén, hogy az öcsém ott él.
Ilyen pl, ez nagyon tetszik:
- somi
- Városi versenyző
Jaj. Szóval az nem úgy megy, hogy veszek egy kormányt, aztán valami hozzáértő fel tudja applikálni itthon? Tudnom kéne, milyen agyra jó? Amit néztem ez a Nardi az ebay-en, abból nem derül ki, mire jó így, ahogy van. Tudnom kéne, min volt fenn? És ha nem Fordon, akkor kint kéne keresnem hozzá felapplikáló szettet?