nagyd írta:somi írta:Nagydé, az azért megvan, hogy ezeken a linkeken nem a kocsit kínálják, csak a dekort, ennyiért, ugye?
Azt mondtam egyébként, hogy DÉL-Olaszországból nem hoznék kocsit....a lakosság miatt, ugye.
Hogy érted, hogy csak a dekort? Na az szép lenne ha csak a dekor lenne 20 ezer euro

Pedig de. Beszélsz olaszul?
"DAL PREZZO SONO ESCLUSI VETTURA , MONTAGGIO E VERNICIATURA."
Az ár nem tartalmazza a járművet, a cuccok felszerelését és fényezését.
"kit comprende:- presa d'aria cofano- spoiler anteriore con gliglie superiori e inferiori in alluminio, doppi fari anti-nebbia sulla griglia inferiore e luci PIAA ausiliarie- minigonne laterali con doppia uscita tubi di scappamento pienamente funzionanti della Magnaflow in acciaio inossidabile mufflers- prese d'aria laterali superiori e inferiori- sottoparaurti posteriore- assetto PRO-KIT della Eibach- doppia striscia verniciata- cerchi da 20' e pneumatici."
Amit tartalmaz (kissé pongyola fordításban): légbeömlő a motorháztetőn, első spoiler (felső és alsó) grillrácsokkal, ködlámpák, kiegészítő fények (PIAA - ezt nem tudom, mi), oldalsó szoknyák, magnaflow dupla kipufogó rozsdamentes acélból, oldalsó alsó és felső légbeömlők, hátsó szoknyák, Eibach ültetés, dupla csík, 20 collos felnik gumival.
Igazán sajnálom, ha csalódást okoztam