Ez a lámpa a 87-től gyártott LX-ek hátsó lámpája.... egy az egybe felmegy neked, kérdés az, hogy tetszik-e.
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Bódé nélküli '79-80 fox hatchback. Amúgy komplett. 2.3as motor, váltó kardán, híd, futómű, kasznielemek, üvegek, ...külső - belső minden. 100e Ft lenne az ára egyben, de lehet, ha már ott vagytok, ez rugalmas is lehet. Szfehérvár mellett van, Dinnyésen. Sürgős lenne a dolog!
Kiss Péter 06-30-663-4646
[/i]
Heló
Keresek 14" vagy 15", min 7-8" széles, 4x108, alábbi felnit 2db-ot.
(Sajnos sehol nem találok a neten, de nem is igazán tudom hol keressem. Ezért valami irányadó infó is jóljöhet. Kösz )
Keresek '80 fox body-hoz:
- szélvédő mosó motort
- vízlehúzó gumit és oldalablak vezetőket (nem töredezettet)
- 1pár első működő bizt övet
- műszerfalba 2-3 világító testet
valamint, ha van vkinek:
- jó állapotú, működő amcsi mély tónusú dudát
(még mindig eladók a felnik - de ha netán tálálok még két 15"/8"-ost akkor már nem)
Kösz
TomiTomi írta:Szerintetek hol találok 12V-os 21/5Wos sárga izzót? Foglalata olyan mint a régi hátsó lámpákban a kétszálú izzóé.
Legjobb tudásom szerint itthon nem forgalmazzák!
Kintről rendelsz, vagy a kétszálas fehér izzót befested sárga üvegfestékkel.
Modellboltban lehet kapni olyat, ami bírja a hőt.
A vicc az, hogy amit amerikából hoznak, az General Electric és Made in Hungary!!
2 lehetőség van:
1. Atlanticba elmész (Atlantic) és veszel - elötte felhívod őket, hogy van...
Mikor nekem kellett előre sárga, helyzetjelző és index, akkor polcról vették le (próbáltam venni a GE-től is, de amit gyártanak itthon azt azonnal dobozba teszik és viszik ki)
2. kint veszel és haza hozatod valami más alkatrésszel együtt...