Alkatrész
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Alkatrész
Igen, egy kereskedés árulja most. Outlet car a Vörösvári úton a Dallastól párszáz méterre.
Bár nem tudom hogy tervezik eladni mert nem hirdetik sehol. Furcsa egy társulat.
Szerintem 200 ezerért bármikor ki lehet onnan hozni, semmit nem értenek hozzá és nem érdekli őket különösebben az autó.
Azért váltam meg tőle mert nem tudok egyszerre több autót tartani már.
Napi nyúzásra a mustang meg bármennyire is szeretem, nem való igazán.
Hozzáteszem, lerohadás szintjén soha nem hagyott cserben, és egyszer megtettünk egy 1800 km-es túrát is hiba nélkül.
De lesz még folytatás, ez egészen biztos.
Bár nem tudom hogy tervezik eladni mert nem hirdetik sehol. Furcsa egy társulat.
Szerintem 200 ezerért bármikor ki lehet onnan hozni, semmit nem értenek hozzá és nem érdekli őket különösebben az autó.
Azért váltam meg tőle mert nem tudok egyszerre több autót tartani már.
Napi nyúzásra a mustang meg bármennyire is szeretem, nem való igazán.
Hozzáteszem, lerohadás szintjén soha nem hagyott cserben, és egyszer megtettünk egy 1800 km-es túrát is hiba nélkül.
De lesz még folytatás, ez egészen biztos.
Sziasztok,
Keresek '79 Mustang 2.8-hoz jobb oldali motortartó bakot.
Keresek '79 Mustang 2.8-hoz jobb oldali motortartó bakot.
Meg oldódott találtam hozzá ujjat, amúgy 3.0 v6 motor van benne.TomiTomi írta:Ha ide írod, hogy milyen motor van benne, nagyobb eséllyel találsz.
Keresek 18"-os fan-t és fan spacer-t. Minél rövidebb a spacer annál jobb. De ha hosszú abból lehet esztergálni szóval bármilyen hosszúságú érdekelhet.
- 1972 Chevy Nova 6.0
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Az ár darabonként értendő vagy a kettő együtt?jockey írta:Mustang 2005- axiális csukló eladó 2db.
Ár: 12 000 Ft
2db 12000ft,
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Véletlenül külsőd (Tie rod end) nincs hozzá?jockey írta: 2db 12000ft,
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Indexet azonnal kérem! A hátsó lámpa véletlenül nem sárgán indexel?
Szerk.: http://www.americanmuscle.com/taillight ... edled.html Ez szerint sajna nem.
- r.chris
- Úrvezető
- Kapcsolat:
természetesen nem. én is át szerettem volna alakíttatni annak idején,de aztán nem került rá sorJohn Deere írta: Indexet azonnal kérem! A hátsó lámpa véletlenül nem sárgán indexel?
Szerk.: http://www.americanmuscle.com/taillight ... edled.html Ez szerint sajna nem.
a többit privátban megbeszéljük
- John Deere
- Kényelmesen krúzoló
Rendben.r.chris írta:természetesen nem. én is át szerettem volna alakíttatni annak idején,de aztán nem került rá sorJohn Deere írta: Indexet azonnal kérem! A hátsó lámpa véletlenül nem sárgán indexel?
a többit privátban megbeszéljük