Érdekes lehet... eladó autók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Re: Érdekes lehet... eladó autók
Úgy látszik, ez egy ilyen év, sorban próbálunk megválni a Fordoktól
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
95%-ban új Ford Mustang tulajok akiknek ez csak egy megfizethető árú p...imágnes semmi több.TomiTomi írta:Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
Nincs velük bajom, de a nagy részük sosem fog közénk tartozni ezt ugye tudjuk.
Persze vannak kivételek, akiknek tényleg egy régi álom vált valóra és olyanok mint mi, de ők kevesen vannak
- 1972 Chevy Nova 6.0
Az elején megijedtem, hogy mindenkit egy kalap alá veszel. (... de látom tettél kivételt)medbali írta:95%-ban új Ford Mustang tulajok akiknek ez csak egy megfizethető árú p...imágnes semmi több.TomiTomi írta:Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
Persze vannak kivételek, akiknek tényleg egy régi álom vált valóra és olyanok mint mi, de ők kevesen vannak
Sajnos sok igazság van abban amit írtál.
Chory - Ford Mustang GT 2015
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
De abban is, hogy sokan új autóval kezdik és aztán egyre jobban belegabalyodnak. Én is 2005ben új Mustanggal indultam.
Mily felemelő ez az általánosítás , a kivételek pedig mentegetőzésre hajaznak.medbali írta:95%-ban új Ford Mustang tulajok akiknek ez csak egy megfizethető árú p...imágnes semmi több.TomiTomi írta:Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
Ja3M
(S550 Coyote)
(S550 Coyote)
NoPara, az irigység teljesen természetese emberi érzés.Ja3M írta:Mily felemelő ez az általánosítás , a kivételek pedig mentegetőzésre hajaznak.medbali írta:95%-ban új Ford Mustang tulajok akiknek ez csak egy megfizethető árú p...imágnes semmi több.TomiTomi írta:Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
Mint láttad odaírtam hogy vannak kivételek.Ja3M írta:Mily felemelő ez az általánosítás , a kivételek pedig mentegetőzésre hajaznak.medbali írta:95%-ban új Ford Mustang tulajok akiknek ez csak egy megfizethető árú p...imágnes semmi több.TomiTomi írta:Szerintem többen lesznek új Ford tulajok.
Mivel idetaláltál erre az oldalra azt gondolom Neked jelent valamit hogy Mustangot vettél és feltételezem a történetét is ismered.
Érthető hogy számodra általánosításnak hat de ne mérgelődj nem bántani akarlak ezzel a kijelentéssel, csak nézz körbe és rájössz hogy igazam van.
A legtöbb tulaj akit láttam ilyen kocsival az ráznézésre viselkedésre gazdag nagyarcú hülyegyerek és 60-70 éves öregúr.
Rengeteg tulaj van már magyarországon, a használtautó fullra van eladó használt 2015+ Mustangokkal.
Ezek közül hányan vagytok itt vagy a V8 fórumon vagy akár a Face-en?
Egy kezemen össze tudnám számolni.
Akik itt vagytok, Nektek nyilván több mint egy szimpla használati tárgy. szóval
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára medbali 2017.06.10 8:13-kor.
- 1972 Chevy Nova 6.0
Ha ismernél ez meg se fordulna a fejedbenNoPara, az irigység teljesen természetese emberi érzés.
- 1972 Chevy Nova 6.0
- Angel
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Minden idők legerősebb gyári Mercury-ja a Német mobilén:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &fnai=next" onclick="window.open(this.href);return false;
Majd egyszer lesz egy Super Marauderem. Vagy nem.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &fnai=next" onclick="window.open(this.href);return false;
Majd egyszer lesz egy Super Marauderem. Vagy nem.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
F@sza kocsi, de az a continental kit nagyon gáz.
Nem jobb ez?
https://suchen.mobile.de/auto-inserat/f ... 76836.html
Nem jobb ez?
- Angel
- Úrvezető
- Kapcsolat:
Ez egy picit gyengébb, de ez se vérszegény! Az a kit meg a "diszkrét bájuk" ezeknek. Nekem egy igazi sleeper jön be ezekről.TomiTomi írta:F@sza kocsi, de az a continental kit nagyon gáz.
Nem jobb ez?
- Hartmann91
- Kabóca
Sziasztok.
Egyenlőre érdeklődés szintjén gyűjtenék infót Lincoln Mark VIII-ról. Napi használatra mennyire tartjátok jó döntésnek, illetve mennyire bírják a strapát? A légrugós történetet ismerem. A váltóról is olvastam, hogy érzékeny az olajcsere periódusokra. Az egyéb gyengepontokról lenne jó, ha valaki felhomályosítana.
Hahun néztem egy (képek alapján) szép bordót, felújított váltóval. Ismeri innen valaki azt a példányt?
Ittvan ni:
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto ... o-10184476
Köszi előre is
Egyenlőre érdeklődés szintjén gyűjtenék infót Lincoln Mark VIII-ról. Napi használatra mennyire tartjátok jó döntésnek, illetve mennyire bírják a strapát? A légrugós történetet ismerem. A váltóról is olvastam, hogy érzékeny az olajcsere periódusokra. Az egyéb gyengepontokról lenne jó, ha valaki felhomályosítana.
Hahun néztem egy (képek alapján) szép bordót, felújított váltóval. Ismeri innen valaki azt a példányt?
Ittvan ni:
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto ... o-10184476
Köszi előre is
Bátor vállalkozás napira 23 éves autóval nekivágni...Még, ha tökéletes is, bármi megtörténhet.
- Hartmann91
- Kabóca
Mint ahogy egy újabb autóval is. Én személy szerint egy öregebb autóban jobban megbízok, mint egy 20xx-es gyártmányban. Jelenleg egy '92-es F Astra-t hajtok 3 éve külföldön, és valljuk be őszintén, az sem garancia, hogy a végletekig bírja, akármennyire is strapabíró gép.GTPeti írta:Bátor vállalkozás napira 23 éves autóval nekivágni...Még, ha tökéletes is, bármi megtörténhet.
Ha meg lerobbanok valahol, akkor mi lesz? Megesznek? Ez benne van a pakliban márkától, kortól, származási helytől függetlenül.