Amúgy is egy resto-mod, 500 lóerős, LS motoros Chevyben ülve, hogy lehetne irigykedni egy Fordra?medbali írta:Ha ismernél ez meg se fordulna a fejedbenNoPara, az irigység teljesen természetese emberi érzés.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Amúgy is egy resto-mod, 500 lóerős, LS motoros Chevyben ülve, hogy lehetne irigykedni egy Fordra?medbali írta:Ha ismernél ez meg se fordulna a fejedbenNoPara, az irigység teljesen természetese emberi érzés.
Persze, csak azért ezeknél a hazai amerikai gépeknél figyelembe kell venni, hogy általában teljesen ismeretlen az előélet, sok kézen átmentek, sokszor magukon viselik a magyar kisipar nyomait és azért azt is kell tudni, hogy annak idején sem az örökkévalóság volt a cél.Hartmann91 írta:Mint ahogy egy újabb autóval is.GTPeti írta:Bátor vállalkozás napira 23 éves autóval nekivágni...Még, ha tökéletes is, bármi megtörténhet.Én személy szerint egy öregebb autóban jobban megbízok, mint egy 20xx-es gyártmányban. Jelenleg egy '92-es F Astra-t hajtok 3 éve külföldön, és valljuk be őszintén, az sem garancia, hogy a végletekig bírja, akármennyire is strapabíró gép.
Ha meg lerobbanok valahol, akkor mi lesz? Megesznek?Ez benne van a pakliban márkától, kortól, származási helytől függetlenül.
Teljes mértékben igazad van. Egybe beleszaladtam már én is..GTPeti írta:Persze, csak azért ezeknél a hazai amerikai gépeknél figyelembe kell venni, hogy általában teljesen ismeretlen az előélet, sok kézen átmentek, sokszor magukon viselik a magyar kisipar nyomait és azért azt is kell tudni, hogy annak idején sem az örökkévalóság volt a cél.Hartmann91 írta:Mint ahogy egy újabb autóval is.GTPeti írta:Bátor vállalkozás napira 23 éves autóval nekivágni...Még, ha tökéletes is, bármi megtörténhet.Én személy szerint egy öregebb autóban jobban megbízok, mint egy 20xx-es gyártmányban. Jelenleg egy '92-es F Astra-t hajtok 3 éve külföldön, és valljuk be őszintén, az sem garancia, hogy a végletekig bírja, akármennyire is strapabíró gép.
Ha meg lerobbanok valahol, akkor mi lesz? Megesznek?Ez benne van a pakliban márkától, kortól, származási helytől függetlenül.
Szia.Hartmann91 írta:Sziasztok.
Egyenlőre érdeklődés szintjén gyűjtenék infót Lincoln Mark VIII-ról. Napi használatra mennyire tartjátok jó döntésnek, illetve mennyire bírják a strapát? A légrugós történetet ismerem. A váltóról is olvastam, hogy érzékeny az olajcsere periódusokra. Az egyéb gyengepontokról lenne jó, ha valaki felhomályosítana.![]()
Hahun néztem egy (képek alapján) szép bordót, felújított váltóval. Ismeri innen valaki azt a példányt?![]()
Ittvan ni:
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto ... o-10184476
Köszi előre is
M.Tomi írta:Szia.Hartmann91 írta:Sziasztok.
Egyenlőre érdeklődés szintjén gyűjtenék infót Lincoln Mark VIII-ról. Napi használatra mennyire tartjátok jó döntésnek, illetve mennyire bírják a strapát? A légrugós történetet ismerem. A váltóról is olvastam, hogy érzékeny az olajcsere periódusokra. Az egyéb gyengepontokról lenne jó, ha valaki felhomályosítana.![]()
Hahun néztem egy (képek alapján) szép bordót, felújított váltóval. Ismeri innen valaki azt a példányt?![]()
Ittvan ni:
https://new.hasznaltauto.hu/szemelyauto ... o-10184476
Köszi előre is
Olvastam amit Petivel leveleztetek, így egy kicsit nyugodtabban "javasolgatok"...
Véletlenül én napira használok egy Mark VIII-at..
Számolni kell vele, hogy másfélszer több alkatrészből áll, mint amire szükség lenne, egy autó működéséhez, tehát a meghibásodás is valószínűbb.
De itt nem komoly hibára kell számítani. Elektromos kütyük (NEM ELEKTRONIKA) vízcsövek.
Futómű, fék, gyorsan fogy (Budapest)
Úgy tűnt a levelezésetekből, hogy ezek szerinted is apróságok.
Bármi is romlott el a miénken, mindig hazahozott!!
Három év alatt, nem járt tréleren.
A konkrét autót láttam már élőben, háromszor. A fényezése az én avatatlan szememmel nagyon szép és az összes króm és díszléc újszerű.
Beltere kopottkás, ami a futott km alapján normális is lehet..
HA![]()
minden igaz a cserélt, javított dolgokkal kapcsolatban, akkor ez egy megbízható Thunderbird
![]()
(hiszen AirRide nélkül nem igazán Mark VIII)
Nem mellesleg rosszhíre van az eladónak![]()
Remélem segítettem
Akkor jó volt a megérzés!TomiTomi írta:A feketét jól ismerjük, fórumtagé volt. Sokkal olcsóbban adta el, mert valami gebasz volt a motorral. Időnként. Itt valaki pénzt próbál csinálni.
Hát egy 79-es papírért egy kicsit sok az ár.boldo írta:Előkerült egy újabb foxi, a képek alapján eléggé projekt állapotban
https://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/m ... 6-11733324" onclick="window.open(this.href);return false;
Ezen énis tűnődtem egy soron, reálisan nem ér ennyit. Rózsaszín ködön és álmokon keresztül nézve talánSilver Ghia írta:Hát egy 79-es papírért egy kicsit sok az ár.boldo írta:Előkerült egy újabb foxi, a képek alapján eléggé projekt állapotban
https://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/m ... 6-11733324" onclick="window.open(this.href);return false;
Én megnéztem 2 hónappal ezelött . Nem ér egy fillért se. Ezekk régi képek és a papírok is problémásak.boldo írta:Ezen énis tűnődtem egy soron, reálisan nem ér ennyit. Rózsaszín ködön és álmokon keresztül nézve talánSilver Ghia írta:Hát egy 79-es papírért egy kicsit sok az ár.boldo írta:Előkerült egy újabb foxi, a képek alapján eléggé projekt állapotban
https://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/m ... 6-11733324" onclick="window.open(this.href);return false;de attól tartok, hogy ezt vagy nem veszi meg senki még a feléért se és a jelenlegi tulaj viszi ki a MÉH-be, vagy valami álmodozó veszi meg és aztán az viszi ki a MÉH-be amikor rájön, hogy ráköltött egy valag pénzt és még a felénél sem tart, eladni meg nem fogja tudni, csak amennyiért megvette.
Egyébként nem tűnik annyira reménytelennek, mert a nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhető díszlécek, műanyag elemek megvannak, és maga a kasztni is elég jól néz ki- gondolok itt arra, hogy nincs bántóan elálló elem, díszléc, és ez elemek közti hézagok is jónak tűnnek- de lehet hogy kíváncsiságból megnézem valamikor, ha arra járok.