Akkor tárgytalan.Chromlo írta:Egy baj van vele, hogy nem SC. A használtautón is fönt van.
Ha valaki lát benne fantáziát, sejtem hol a törzskönyve.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
trafo2000 írta:Ja és luxus autó.Mivel eléggé kuss van róla gyanítom hogy a választási csalások után is marad a csóróautóstszopatódeazújautólobbinakkedvesadó.
Mivel az öreg luxus autók azt hiszem végképp eladhatatlanok,én pl a végleges forgalomból kivonáson gondolkodom már.
Bemegy, szokják csinálni.somi írta:Persze, elektronikus szintszabályozós a gátló, nemhogy drága, de nem is láttam sehol árulni se rockauto, se ebay, mondjuk nem kerestem kifejezetten, csak nézelődtem. Állítólag bemegy alá a sima is.
Trélerezős bulizós,verseny autó.Nagyon gondolkodom,mindent kipakolni belőle,becsövezni,kis tuning,13 másodperceket könnyen hozná szvsz.medbali írta:trafo2000 írta:Ja és luxus autó.Mivel eléggé kuss van róla gyanítom hogy a választási csalások után is marad a csóróautóstszopatódeazújautólobbinakkedvesadó.
Mivel az öreg luxus autók azt hiszem végképp eladhatatlanok,én pl a végleges forgalomból kivonáson gondolkodom már.
Es akkor mit ersz el vele ha kivonatod veglegesen? Ha kivonatod megugyse kell senkinek, mit fogsz vele csinalni?
Odaadom erte a Stratusom, az csak 163 loeros
Botond hamar nő és nem kell majd babakocsi. Akkor szvsz jól elfértek. Mi négyen is szoktuk használni a Stangünket.trafo2000 írta:Utcán úgyse tudom már használni,eddig is csak kirándulásra kellett,de most hogy Botond megszületett,már nem férünk bele,egyedül meg nem használnám.Versenyautóként több értelme lenne.
Szerintem a te autódnak nagyobb a belseje.Egyébként a fő gond az hogy mögöttem nem fér el a gyerekülés.TomiTomi írta:Botond hamar nő és nem kell majd babakocsi. Akkor szvsz jól elfértek. Mi négyen is szoktuk használni a Stangünket.trafo2000 írta:Utcán úgyse tudom már használni,eddig is csak kirándulásra kellett,de most hogy Botond megszületett,már nem férünk bele,egyedül meg nem használnám.Versenyautóként több értelme lenne.