Figyelem,jóárasítottam a csukákat!
Puma,munkás-SPORT!cipő(acélbetétes munkás cipő,kevés km-el)46-os-10e!
Cofra,munkás-Sport!cipő(acélbetétes munkás,0km)46-os-7e!
Puma sportcipő(fűzőmentes design,0km)45-ös-10e!
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Figyelem,jóárasítottam a csukákat!
Van itt valaki Pécsről, csak rég nem láttam.MrMach1 írta:Van valaki itt esetleg Pécsről? ....... Mazda Demio ....
Van ilyen:doGmAI írta:Demio???? :Jedi Nem kell neked olyan!
(Miér' nincsen Jedis emotikon? )
Azt hiszem, ha a fejszével fejbeverdesését, és a kifinomult Jedi elmetrükköket egy kalap alá veszed, újra meg kell nézned a teljes sorozatot! Sőt, a témában készült valamennyi animációs fércművet, és LEGO reklámfilmet is! Holnap kikérdezem!MrMach1 írta: Van ilyen:
doGmAI írta:Azt hiszem, ha a fejszével fejbeverdesését, és a kifinomult Jedi elmetrükköket egy kalap alá veszed, újra meg kell nézned a teljes sorozatot! Sőt, a témában készült valamennyi animációs fércművet, és LEGO reklámfilmet is! Holnap kikérdezem!MrMach1 írta: Van ilyen:
A Demio túl azon, hogy nem nagyobb a 3ajtós Fiestánál, nem is egy olyan autó, ami 3 évnél nagyobb élettartamat képes volna kibírni. Amit Kinéztetek az gondolom olyan 10 év körüli. Szinte már semmi nem jó rajtuk. Tessék nézni valami F Astrát (F Classicot)!
tok jo otlet , egyszeru , megbizhato , olcson van hozza minden , olcso fenntartas es szerintem barmikor el lehet adni .szerintem ez a legjobb valasztas ha hasznalni akarod/ es a szomszed sem fog sarga pillantasokkal meregetni /doGmAI írta:Akkor viszont most tetszik majd megkövezni: buzuki stift. esetleg wágner meg.
Hát látod, nyáron volt egy fasza space starom is De azt mindenképp kintről hoznék, választék is van, meg olcsó is. Nézzek neked enyhén sérültet?MrMach1 írta:Kövezzetek meg nyugodtan és biztos nagyon ésszerű választás lenne, de 1st gen suzukit semmiképp. Ültem eleget benne. Nem kívánok többet. Az a mostani MKIII Fiestánkhoz képest max. stagnálás lenne, ismeretlen előélettel. A somi féle Swift még akár is, de árban tényleg nem. Látom azóta lett gazdája is. A Wagon(erpégé) is tiltó listán van nálam. Pedig biztosan piszkosul racionális lenne.
Az új célközösség a Mitsubishi SpaceStar.
A Micra asszem hátrébb került a listában. Még kisebb mint a Fiesta.
Kövezlek!MrMach1 írta:Kövezzetek meg nyugodtan ......
Az új célközösség a Mitsubishi SpaceStar.
A Micra asszem hátrébb került a listában. Még kisebb mint a Fiesta.