Donornak nem lenne rossz ráadásul itt van a szomszéd faluban, de most nincs rá pénzem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... ng-5720924" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Felniket nézegettem Én is, csak sehogy sem illik az enyémre stílusban.ben88 írta:Fox notchback alkatrésznek, vagy projektelni még jó lehet. Aszongya 2000-es de olyan nem volt szerintem. Jó olcsó de szerintem nem véletlenül.![]()
Donornak nem lenne rossz ráadásul itt van a szomszéd faluban, de most nincs rá pénzem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... ng-5720924" onclick="window.open(this.href);return false;
Az ötlet nemrossz, ha már 3-4 ember összejön rá, akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta. Igaz momentán kicsit kimerítettem a "projektes" keretet, de a fentebb leírt alkatrészekre vevő lennék. Sajnos a diffi jó eséllyel 7.5"-es...Bandit írta:Lehet, hogy össze kéne fogni?
Nakem a hátsó ülések kellenének.
Chromlo-nak meg a szélvédő.
A többi üveg is érték, lehet a két ajtóban lévő érdekelne.
A híd pedig megérne egy szemrevételezést. Ezen kívül még sok bisz-basz, csetresz van benne.
No?
Azért az nem kevés. Egy turbos vagy egy régebbi V8 alatt is bírja.boldo írta: Az ötlet nemrossz, ha már 3-4 ember összejön rá, akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta. Igaz momentán kicsit kimerítettem a "projektes" keretet, de a fentebb leírt alkatrészekre vevő lennék. Sajnos a diffi jó eséllyel 7.5"-es...
Igen, az még jól jöhetChromlo írta:Azt ne felejtsétek el, hogy magyar papiros!
Hozd el azt is olcsóba ha nem a szabad ég alatt állt éveket. Tegyél rá egy 4 torkos szívósort és karbit oszt gyia!ben88 írta:Van hozzá egy komplett az autónál jóval fiatalabb injektoros 5.0 motor sok kábellel de computer nélkül, ebben is látok fantáziát.Átforog, de mást még nem tudok róla.
Ha valakinek kell belőle valami írjon vagy hívjon majd mert biztos nem lesz minden cuccra szükségem belőle.
Láttalak délután a körforgalomban, vadul hasítottál a madzag végén!ben88 írta:Ma megnéztem, holnap elhozom végülis.