Esetleg ha valakinek van európai ötlete. Tomi, Svájc? Nincs ott valami frankó boltocska a környékeden?

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Erre gondolsz?somi írta:Vezérlés fedelet keresnék a Mustangomra. Ez az a cucc, amihez a vízpumpa van rögzítve. Tegnap bone betett képet a V8-on az adok-veszekbe.
Esetleg ha valakinek van európai ötlete. Tomi, Svájc? Nincs ott valami frankó boltocska a környékeden?
Nem is olyan rossz ár ez. Bár tény, hogy a rockauto adja a legdurvább szállítási árakat.somi írta:Ez az a cucc, igen. A Rockauto-s rendelést azért hagynám utoljára, mert a cucc ára tömítésekkel, meg kutyaszarral együtt 107 dollár, a postaköltség meg 139 dollár.
A vételárban van egy timing cover (ami a fotón van, gondolom), timing cover gasket set (a tömítései), harmonic balancer kit (ez nemtommi).
Gondoltam, Európából tán olcsóbban hazaér, de ha nem, megrendeljük ezt a Rockautosat.
tibi500cid írta:Lurdys találkozókon kértétek a Mustang könyveket, mégsem igazán fogy. Nekem nem kedvencem a Ford Mustang, inkább ráfizetéssel, de túladnék rajtuk. Most mind az 5 Mustangos könyv 2500,- / darab áron elvihető, mindegy mennyi az eredeti ára... Csütörtökön találkozunk a Lurdynál.
AKCIÓ!
http://www.wiesztcadillac.hu/?action=ca ... &lang=&no=
Mustangba veszed? Vegyél Bannert, nem annyira olcsó, bár nem is drága, viszont 4 sarkán van kivezetés, jól bírja a téli nem használást is!StangMan írta:Szóval kéne nekem fordított pólusos JÓ akkumulátor, új és mocskosul ócsó...
vagy esetleg vki tudna segíteni nagyonnagyker árban?