SOS 1969. Mustang hűtőrácsra emblémát keresek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Ebay link itt.
Ez nem olyan? Igaz, '70-nek írja, meg Usa-ba szállít, de bizonyára megoldható....
Szóval ilyen:
Ez nem olyan? Igaz, '70-nek írja, meg Usa-ba szállít, de bizonyára megoldható....
Szóval ilyen:
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
kösz Somi, majdnem olyan csak a 69esenk fekete kerete van a három csík körül, míg a 70esnek ott, "lyuk" van körbensomi írta:Ebay link itt.
Szóval ilyen:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Akkor itt van a svájci hirdetés. Esetleg reggelj még http://www.dr-mustang.com/-nál is és ott is kérdezd meg. Ez egy 6000+ useres német fórum.szireta68 írta:Düsseldorfban éltem egy évig, a némettel nincs baj, de angolul sem adnak el
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
most írtam nekik emilt, várom a válaszuk...
az a baj ezekkel, hogy általában nincs nekik raktáron, te kifizeted, és vársz csak vársz majd mikor már eltelt 4-5 hét kiderül, hogy nem tudják beszerezni és visszautalják a lóvédat, nekem viszont csak akkor jó, ha valóban ott van a cucc a kezükben és küldik...
az a baj ezekkel, hogy általában nincs nekik raktáron, te kifizeted, és vársz csak vársz majd mikor már eltelt 4-5 hét kiderül, hogy nem tudják beszerezni és visszautalják a lóvédat, nekem viszont csak akkor jó, ha valóban ott van a cucc a kezükben és küldik...
Ennyire sűrgős, akkor hívd fel őket, amerikaiak jobban szeretik a telefont, mint az e-mailt...szireta68 írta:most írtam nekik emilt, várom a válaszuk...
http://www.npdlink.com/modules.php?name=Mustang_Catalog
Itt elvileg árral együtt van...
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
máshol is árral együtt volt a katalógusban a képen, csak valóságban a 'jel' nem létezett...
pl. mustangunlimited, mustangplus stb.
először mág valamikor idén júniusban rendeltem valamelyiknél, de csak igéret volt jel nem, aztán egy kint élő haver rendelt az ő USA címére, de az sem jött össze, igazábál már nem nem is naon hiányzott, csakhát a 23.-ai bemutatón elvileg hiánytalan állapotban kell vinni, ez meg elég föltűnő, ha nincs rajta
a cj. pony válaszolt kiváncsi vagyok tényleg küldik-e
pl. mustangunlimited, mustangplus stb.
először mág valamikor idén júniusban rendeltem valamelyiknél, de csak igéret volt jel nem, aztán egy kint élő haver rendelt az ő USA címére, de az sem jött össze, igazábál már nem nem is naon hiányzott, csakhát a 23.-ai bemutatón elvileg hiánytalan állapotban kell vinni, ez meg elég föltűnő, ha nincs rajta
a cj. pony válaszolt kiváncsi vagyok tényleg küldik-e
- szireta68
- Kényelmesen krúzoló
egyébként kösz a linket óriási, van 55-ös T-bird katalógusuk isLeMans67 írta:Ennyire sűrgős, akkor hívd fel őket, amerikaiak jobban szeretik a telefont, mint az e-mailt...szireta68 írta:most írtam nekik emilt, várom a válaszuk...
http://www.npdlink.com/modules.php?name=Mustang_Catalog
Itt elvileg árral együtt van...