Itt is ez a helyzet. Két ilyen hasonló palettájú céget csak akkor érdemes egyesíteni, ha az egyiket meg akarod szüntetni...trafo2000 írta:Érdekes lenne eu-bam is a helyzet az opel- ford fronton...
FoMoCo hírek
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
hát nemtom... turbó ide vagy oda, ezek nagy darab monstrumok egy 2.5-ös motorhoz.... nemtom mennyire megy a fogyasztás számlájára az amig megjön a nyomás, hogy tisztességesen elbírja a kasztnit...
nekem azért vannak fenntartásaim ezekkel az új "kismotorokkal"...
nekem azért vannak fenntartásaim ezekkel az új "kismotorokkal"...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Európában is rekordot döntött a Ford
á hülyék ezek,ha itt fogynak az eu modellek,miért nem viszik amcsiba is?Inkább nézik hogy a perverz delfinzabálok árulják a totyotákat.
á hülyék ezek,ha itt fogynak az eu modellek,miért nem viszik amcsiba is?Inkább nézik hogy a perverz delfinzabálok árulják a totyotákat.
Hát nemtom... sajnos az EU-ból átvisszük az autót és árujjuk, eddig még sohasem jött be...
Kiváncsi vagyok, most sikerül-e ...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Nem jött be mert balfék volt a marketing.A fószvágen tudta árulni ugyan azt mint eu ban meg a japók is.Mindig is jelen kellett volna lenni fiestával is még ha nem is fogyott volna sok de most jó alternatíva lenne a nagy üzemanyag bumm alatt.Nem veszik most a nagy autót csak a kicsit,abból meg nincs nagy választéka a Fordnak.Az áruszállítóik is még nagy benzinesek meg 7.3 diesel,nem vittek transitot ki pedig most aztán fogyna.Ha most megnézzük az aktuális kinálatot azért elég nívósan néznek ki(a megbízhatóságot hagyjuk)nem véletlenül fogynak annyira,ez a paletta sikeres lenne most kinn is.De ilyen lassú reagállással nem lesznek versenyképesek soha.StangMan írta:Hát nemtom... sajnos az EU-ból átvisszük az autót és árujjuk, eddig még sohasem jött be...