2005- Mustangok itthon
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
2005- Mustangok itthon
Tegnap este 10 után pár perccel a Keresztúri út - Kerepesi út (ott már lehet hogy nem úgy hívják) sarkán láttam egy fekete, magyar rendszámos GT-t. Sajna lámpánál, másik irányból mint én, nem tudtam szórólapozni.
Ezen kívül az első KES féle pirosról tudok, meg az ezüst "majdnem Saleen"-ről, illetve a Vurdon által most hozott Eleanor klónról.
Ezen kívül az első KES féle pirosról tudok, meg az ezüst "majdnem Saleen"-ről, illetve a Vurdon által most hozott Eleanor klónról.
Sziasztok!TomiTomi írta:Van egy narancssárga gép is itthon, méghozzá reményeim szerint Pesten. Ismerős ismerősének az ismerőse, azért küldtem egy szórólapot, remélem jelentkezik itt nálunk.
Grabber orange jelentkezik. Az autót máfél hete vettem át, még folyik a forgalomba helyezése, de már mentem vele 1000 km-t. Többet most nem tudok írni, majd igyekszem részletekkel is szolgálni.
A feketére vonatkozó megjegyzést meg sem hallottam!!!!! Majd teszek fel képet, remélem mindenkit meggyőz! Addig az esetleges kétkedőknek javaslom a http://www.grabberorange.net megtekintését!
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Hello!balage írta:Sziasztok!
Grabber orange jelentkezik. Az autót máfél hete vettem át, még folyik a forgalomba helyezése, de már mentem vele 1000 km-t. Többet most nem tudok írni, majd igyekszem részletekkel is szolgálni.
A feketére vonatkozó megjegyzést meg sem hallottam!!!!! Majd teszek fel képet, remélem mindenkit meggyőz! Addig az esetleges kétkedőknek javaslom a http://www.grabberorange.net megtekintését!
A képtárunkba is szívesen teszünk fel képet, sőt még fényképezhetjük együtt is a gépet.
Szép az a link, amit betettél, rögtön a Parnellivel jön fel, ami nekem nagyon-nagyon tetszik. Miet vettél? V8 vagy V6?
ahoj !!!
Tomi: GT
jó szín...
láttalak is múlthét szombaton (szept. 22) Esztergomban, a pilisi feltekerős út parkolójában, ott áltál le az S4-em mögött... mi meg kutyával játszottunk nem messze... amikor elhajtottatok, gondoltam is rá, hogy sajnos bébikém parkolóban pihen...
még Z-s a gép... mennyi idő a herce-hurca, mit mondtak?
nem mentem oda, mert hát a tapasztalat azt mutassa, hogy nem mindenki vágyik V8 arcokra, akinek Mustangja van... de jó tudni, hogy ember kezébe került egy jó kis autó (és nem egy "alien"-ébe, aki elsősorban az Alsóposványosi művház előtt akar 15éves lányokat felcsípni... )
jöjjenek képek !!!!
Tomi: GT
jó szín...
láttalak is múlthét szombaton (szept. 22) Esztergomban, a pilisi feltekerős út parkolójában, ott áltál le az S4-em mögött... mi meg kutyával játszottunk nem messze... amikor elhajtottatok, gondoltam is rá, hogy sajnos bébikém parkolóban pihen...
még Z-s a gép... mennyi idő a herce-hurca, mit mondtak?
nem mentem oda, mert hát a tapasztalat azt mutassa, hogy nem mindenki vágyik V8 arcokra, akinek Mustangja van... de jó tudni, hogy ember kezébe került egy jó kis autó (és nem egy "alien"-ébe, aki elsősorban az Alsóposványosi művház előtt akar 15éves lányokat felcsípni... )
jöjjenek képek !!!!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Hali!
TomiTomi:
GT Premium Coupe, IUP, 18" wheels, prem trim pckg, shaker 1000, 3.55 differenciál, meg az összes kényelmi extra, kivéve a navigációt. Azt remélem mondani sem kell, hogy "és kivéve az automata váltót".
StangMan:
Esztergom volt az első út...
Az időzítés még nem tiszta, állítólag most valami eredet-elleőrzés van, és az amerikaiaktól kérnek valami infot. Nehogy legyen egy terrorista a csomagtartóban
Ja, és hol is van az az Alsóposványos? Szívesen megnézném a művházat....
képek majd lesznek, ha ráérek egy kicsit. Egyelőre még az avatarnak szántat sem sikerült feltölteni, nem tudom, mi a hiba.
üdv
TomiTomi:
GT Premium Coupe, IUP, 18" wheels, prem trim pckg, shaker 1000, 3.55 differenciál, meg az összes kényelmi extra, kivéve a navigációt. Azt remélem mondani sem kell, hogy "és kivéve az automata váltót".
StangMan:
Esztergom volt az első út...
Az időzítés még nem tiszta, állítólag most valami eredet-elleőrzés van, és az amerikaiaktól kérnek valami infot. Nehogy legyen egy terrorista a csomagtartóban
Ja, és hol is van az az Alsóposványos? Szívesen megnézném a művházat....
képek majd lesznek, ha ráérek egy kicsit. Egyelőre még az avatarnak szántat sem sikerült feltölteni, nem tudom, mi a hiba.
üdv
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Nem értem ezeket az automata elleneseket. Kézi váltóval sem lesz sportkocsi az izomautóból....balage írta:GT Premium Coupe, IUP, 18" wheels, prem trim pckg, shaker 1000, 3.55 differenciál, meg az összes kényelmi extra, kivéve a navigációt. Azt remélem mondani sem kell, hogy "és kivéve az automata váltót".
1. Méret: 160 x 160 ba férjen bele és max 15 kB (ezutóbbiban nem vagyok biztos )balage írta:képek majd lesznek, ha ráérek egy kicsit. Egyelőre még az avatarnak szántat sem sikerült feltölteni, nem tudom, mi a hiba.
2. ha jól emlékszem, jobb ha a helyi gépről töltöd fel
3. ha ezek mind nem segítenek, küldd el nekem emilben a képet.
Rendes autó ez! 3,55 végáttétel és kézi váltó, mintha ilyen összeállításról hallottam volna, csak hát itt tobzódás van a fokozatokbanTomiTomi írta:Nem értem ezeket az automata elleneseket. Kézi váltóval sem lesz sportkocsi az izomautóból....balage írta:GT Premium Coupe, IUP, 18" wheels, prem trim pckg, shaker 1000, 3.55 differenciál, meg az összes kényelmi extra, kivéve a navigációt. Azt remélem mondani sem kell, hogy "és kivéve az automata váltót".
balage írta:képek majd lesznek, ha ráérek egy kicsit. Egyelőre még az avatarnak szántat sem sikerült feltölteni, nem tudom, mi a hiba.
Az izomautó is jó sportos autó ám, igaz nem sportautó (tudom az a corvette, Viper, Ford GT - a nem Mustang), de azért szerintem EU szinten egyenesben lenyomja a helyi sportautókat egy igazi izomautó
tádámmm... ugye ugye...balage írta:Esztergom volt az első út...
a tudtom nélkül nem lehet Mustangot hozni az országba
gratula hozzá!!!
-= '87 Ford Mustang GT =-
Ajaj!TomiTomi írta:@balage: már képek keringenek a neten egy narancs új Mustangról Z-s rendszámmal.
Hol találtad?
Az elmúlt két hétben kb 150-szer fényképeztek le, de azt azért nem gondoltam, hogy valaki felrakja.
Na nembaj, most már E-s rendszámom van
De ha meglesz a végleges, nem cseréltethetem havonta....
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
A V8-on. Viszont már van szép avatarod. Ha küldesz emilben pár nagyfelbontású képet, szívesen nyitnék neked egy képtárat.balage írta:Ajaj!TomiTomi írta:@balage: már képek keringenek a neten egy narancs új Mustangról Z-s rendszámmal.
Hol találtad?
Az elmúlt két hétben kb 150-szer fényképeztek le, de azt azért nem gondoltam, hogy valaki felrakja.
Na nembaj, most már E-s rendszámom van
De ha meglesz a végleges, nem cseréltethetem havonta....