Knight Rider (2008) - a sorozat
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
The Mustang Source - Review: Knight Rider TV Premier Episode
Hát a cikkíró nem éppen lelkes az első rész miatt. Valami rakétával meglövik KITTet, ami persze meg sem kottyan neki, de valami fura napalm tűz keletkezik rajta, amít próbál a kocsi eloltani. Közben Micheal meg hetyeg valami csajszival a kocsiban és vetkőznek, mert melegük van.
a pilot jobb volt, mint amire számítottam... remélem ez sem lesz annyira fertelmesen szar... habár szerintem a sorozat készítői erős túlzásokba estek KITT tudásáváal kapcsolatban, ez azért "veszélyes" lehet...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Knight Rider Liveblog
Season 1, Episode 2
"Journey to the End of Knight"
October 1, 2008
8:00 PM
Alex leírja a filmet percről percre...
Különválasztottam a sorozatról szóló bejegyzéseket és az autóról szóló bejegyzéséket, hogy ne keveredjenek.
Azért tettem a 2005ös Mustang topicba, merhogy eléggé erősen összefügg az autóval a sorozat
Azért tettem a 2005ös Mustang topicba, merhogy eléggé erősen összefügg az autóval a sorozat
Bele-belenéztem az új epizódba... Autós-bandás rész
Nem lenne vészes, de a blue/green-screenes autóbelsős felvételek szuper ratyik... és atombéna szvsz az is ahogy KITT átalakul, nagyon látni, hogy számítógép...
Nah, bővebben majd később
Nem lenne vészes, de a blue/green-screenes autóbelsős felvételek szuper ratyik... és atombéna szvsz az is ahogy KITT átalakul, nagyon látni, hogy számítógép...
Nah, bővebben majd később
Nah... hát mégiscsak egy Mustang van benne
Szóval azért más feeling, mint a diszkófecskenadrágos Dévid Házelhoff, nagyjából ugyanaz, csak 2008-nak megfelelően... szuper számítógépes látványok, minden akció "vérremenően komoly" és "szuperhalálos"... KITT meg, mint már említettem, olyan mint Mackó Misi bőröndje, hol helikopter, hol kisautó, hol bőrönd...
Nézhető, nem olyan rossz mint amire számítottam, fagyival elmegy... de az autó naooon szép
1-2 képecske KITT-ről
Szóval azért más feeling, mint a diszkófecskenadrágos Dévid Házelhoff, nagyjából ugyanaz, csak 2008-nak megfelelően... szuper számítógépes látványok, minden akció "vérremenően komoly" és "szuperhalálos"... KITT meg, mint már említettem, olyan mint Mackó Misi bőröndje, hol helikopter, hol kisautó, hol bőrönd...
Nézhető, nem olyan rossz mint amire számítottam, fagyival elmegy... de az autó naooon szép
1-2 képecske KITT-ről
ez így nem teljesen
az NBC.com-on most azt olvastam, hogy az eddigi őszi műsortervebn nincs benne, május 19-én jelenti be az NBC néhány más sorozattal egyetemben (pl. a Nevem Earl), hogy mi lesz a sorsa.
Írd alá a petíciót, a te szavad is számít
Lehet, hogy elegen leszünk ahhoz, hogy megmentsük a show-t... én megtettem!
Michael Knight wants you
az NBC.com-on most azt olvastam, hogy az eddigi őszi műsortervebn nincs benne, május 19-én jelenti be az NBC néhány más sorozattal egyetemben (pl. a Nevem Earl), hogy mi lesz a sorsa.
Írd alá a petíciót, a te szavad is számít
Lehet, hogy elegen leszünk ahhoz, hogy megmentsük a show-t... én megtettem!
Michael Knight wants you