A 75-ös Death race című film ihlette, de tagadják, hogy remake lenne.
A filmről itt, a kocsikról itt találtok további információkat.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Nemtom trafo hogy van vele, de ez a műfaj engem nem igazán vonz.StangMan írta:Death Race (Halálfutam)
"Egy fegyencekkel teli büntetőintézet arra inspirálta a börtönőröket, hogy könyörtelen szórakozást eszeljenek ki, amely busás hasznot hoz. Adrenalintól fűtött rabok, a televíziós erőszakra éhes nézők világszerte, és egy látványos aréna: ennyi kell csak, és indulhat a Halálfutam. A háromszoros bajnok autóversenyző, Jensen Ames nagymestere a túlélésnek ezen a kietlen vidéken, ami Amerikából lett. Amikor már azt hiszi, hogy jobbra fordul a sorsa, az ex-fegyencet lecsukják egy brutális gyilkosságért, amit nem ő követett el. Rákényszerül, hogy felvegye a legendás sofőr, az elpusztíthatatlannak tűnő közönségkedvenc Frankenstein álarcát, és egy nagyon egyszerű választás elé állítja őt a börtönsziget vezetője: vagy versenyez, vagy megrohad a cellájában. A fémálarc mögé rejtett arcú rab egy eszelős, három napos küzdelem előtt áll. Ames-nek az ország legkeményebb börtönéből jövő leggonoszabb bűnözőket kell legyőznie, hogy elnyerje a díjat: a szabadságot. Ez az elszánt férfi a géppuskákkal, aknavetőkkel és lángszórókkal felturbózott monstre járgányával elpusztít mindent, ami az útjába kerül, hogy diadalmaskodjon a világ legbetegebb extrémsport-versenyében."
Komoly fenntartásokkal ültem le a film elé... Nem azért, mert valami Hamlet-i performanszt vártam... talán a Mustang-hypetól féltem...
Nah, már mondom is, kellemesen csalódtam a filmben... Lehet, hogy csak a mindenhova begyűrűző gazdasági válság miatt
Ölős-üldőzős-gonoszos-kinyírós filmet vártam, ami kissé átfordul vmi izébe, ami nagyon nem jön be.... Ehelyett kaptam egy ölős-üldözős-gonoszos-kinyírós filmet, ami egy ölős-üldözős-gonoszos-kinyírós film maradt
Van a jó, akit céltudatosan feketítenek be. Van a gonosz, aki ezt kiterveli. Vannak segitők és vannak akik nbem segítenek
Azt ennyi... Semmi komplikált gondolatmenet, morális válság, tanulság...
Szerencsére még csak a Mustang-láz sem kerített a hatalmába, hogy Dzsézön Stetem a Musztángal öl... Dzsézön, ölj!!!
A Mustang csak benne van azt ennyi...
A film különben jó kis akciós-autós-rombolós film, ahol a gonoszok, nagyon gonoszak, és már az első percek után bosszúra szomjazik a néző, amit Jason Statham természetesen maximálisan kivitelez.
Csak a Mustang miatt ne nézze meg senki. Aki egy látványos, gazdasági válság utáni, kissé apokaliptikus hangulatú "bosszú-filmet" akar, jó akciókkal, látványos bunyókkal, az még a mozijegy árát is kifizetheti...
Nagyban nagyon látványos...
Az előzetese... (beágyazást nem enged...)